2011, un an greu, in care vom trai din imprumuturi

ianuarie 3, 2011

2011, un an greu, in care vom trai din imprumuturi

Anul 2011 se anunta dificil atat pentru romani, cat si pentru autoritati. Dar si plin de sperante. Estimarile Ministerului de Finante arata ca economia va inregistra o crestere timida de doar 1,5%, care insa nu se va putea simti si in buzunarele romanilor.

Cele mai bune 10 vesti dintr-un an dezastruos pentru Romania

Un articol despre vestile proaste ale lui 2010 ar fi mult mai la indemana, dar sunt si cateva evenimente pozitive care merita prezentate.

Cum ne-au folosit rusii in proiectul South Stream

Gazprom a lasat sa se inteleaga de cinci ori, anul trecut, ca Romania va inlocui Bulgaria in proiectul South Stream, desi pana la urma conducta va trece tot pe la vecinii de la sudul Dunarii. Rusia a promis Romaniei ca va figura pe harta South Stream, determinand astfel autoritatile de la Sofia sa renunte la pretentii.

Energia electrica pentru romani este cu 200% mai scumpa decat pentru Alro

Pentru Alro, statul roman este muma. Pentru romani, el este ciuma, daca ne raportam la factura de energie electrica platita de acestia in comparatie cu rusii de la Slatina. E drept, pentru cei din urma au facut lobby Elena Udrea, Traian Basescu, Theodor Stolojan, chiar daca toti au fost trimisi de cetateni sa conduca tara.

Cine sunt romanii care blocheaza benzinariile. Protestul online care s-a extins in toata tara

Sunt tineri, le plac masinile, dar nu si pretul benzinei. Cine sunt oamenii care iau producatorii de combustibil la bani marunti, blocand benzinariile

Estonia adopta moneda europeana cu surle si trambite

Estonia este cea de-a 17-a membra a Uniunii Europene care a imbratisat, la 1 ianuarie 2011, moneda unica, renuntand la coroana estoniana, si probabil ultima care face acest lucru pentru urmatorii cativa ani.
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro