Zilele ciudate ale Planetei Pamant

Edward Norton, cunoscut pentru rolul din Fight Club, abordează probleme MAJORE privitoare la viitorul planetei noastre. Înfocat activist ecologist, Norton atrage atenţia, în această nouă serie alcătuită din patru părţi, asupra evenimentelor îngrijorătoare ce au loc peste tot în lume.

Casele distruse din New Orleans sunt legate de creaturile nesătule din China. Răspândirea zambilei de apă în Lacul Victoria pune în pericol sănătatea ugandezilor ce trăiesc pe malurile sale. Furtunile de praf din Africa provoacă o explozie de îmbolnăviri de astm în Caraibe, în timp ce toxinele din oceane sunt asociate cu cazurile de cancer la balenele beluga din Canada.

Pe baza cercetărilor generate de o nouă disciplină, ESS (earth system science), această nouă serie de actualitate examinează cum evenimente aparent disparate petrecute în lume, sunt, în mod ciudat, conectate, şi subliniază relaţia cauză-efect dintre ceea ce oamenii fac Pământului şi cum acţiunile lor distrug mediul înconjurător.

Realităţi crude îmbinate cu artă cinematografică de excepţie dau naştere unui program captivant ce nu trebuie ratat. Acesta este Zilele ciudate ale planetei Pământ.

National Geographic Channel îşi invită telespectatorii să regândească modul în care văd televiziunea – dar şi lumea – prin programe inteligente şi inovative.
NGC contribuie la misiunea Societăţii National Geographic de a explora, proteja şi educa.
La nivel global, National Geographic Channel este disponibil în peste 260 de milioane de cămine, în 163 de ţări şi în 27 de limbi. (National Geographic)