ZIARUL FINANCIAR a lansat site-ul www.covey.ro

ZIARUL FINANCIAR a lansat marti, 25 iulie, www.covey.ro, site informativ dedicat evenimentului ”1st Romanian Leadership Conference- Stephen Covey”.

Cine sunt speakerii invitati si care sunt realizarile lor notabile, care este programul evenimentului, ce teme vor fi tratate iata doar cateva din informatiile furnizate de www.covey.ro, site-ul primei conferinte de leadership.
Evenimentul va avea loc in 28 noiembrie la Palatul Parlamentului din Bucuresti.
Invitat de onoare este Dr. Stephen R. Covey, unul dintre cei mai cunoscuti si respectati experti în leadership si consultanta organizationala, autor al unor best-sellers precum “7 Habits of Highly Effective People” si “The 8th Habit: From Effectiveness to Greatness” pe care revista TIME l-a numit recent unul din cei mai influenti 25 de americani.
Scopul conferintei este facilitarea schimbului de cunostinte si experienta între leaderi care activeaza în diferite domenii de activitate la nivel international. Pentru aceasta prima editie am pregatit un program în cadrul caruia sa fie prezentate instrumente si modele de leadership si exemple de buna practica în domeniu.