Zece locuri intai pentru Volkswagen

Grupul Volkswagen a fost din nou cea mai de succes companie in cadrul Premiilor Flote 2007, care onoreaza cele mai bune modele de flota si companiile care ofera servicii de tip flota in 18 categorii.
Peste 5.000 de cititori ai revistei specializate Autoflotte au votat inainte de ceremonia oficiala, desfasurata in timpul salonului auto AMI, de la Leipzig. In afara de cele zece medalii de aur, Grupul Volkswagen a mai inregistrat sase locuri doi si patru locuri trei.
Cititorii revistei specializate au recompensat marcile Grupului Volkswagen cu un total de noua locuri intai in 12 categorii auto.
Audi a luat patru locuri intai, cu modelele A3 si A6 in clasele compacta si mare, iar Q7 in segmentul offroad/SUV. De asemenea, Audi A8 s-a clasat in pole position in clasa lux pentru a patra oara consecutiv.
Marca Volkswagen a primit distinctii pentru modelul Fox in segmentul mini si Passat in clasa medie, dar si pentru Touran Eco Fuel in categoria combustibili alternativi. Volkswagen Autovehicule Comerciale a primit distinctia pentru modelul Caddy in clasa utilitara compacta.
In categoria modelelor de import, cititorii au votat Skoda Octavia drept castigatoare in segmentul compact.
Pentru a rotunji lista premiilor, Volkswagen Leasing a fost votata drept cea mai buna companie de leasing si management de flote in categoria servicii.
Cu aceste premii, marcile Grupului Volkswagen au confirmat din nou pozitia excelenta de care se bucura in domeniul flotelor.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro