Zambetul pe care vi-l doriti, il puteti avea

Pentru ca estetica zambetului si aspectul acestuia sunt foarte importante in ziua de astazi, acest lucru face ca tehnica DSD sa fie binevenita in societatea noastra atat pentru medici cat si pentru pacienti, pentru imbunatatirea fizionomiei. Datorita conceptului DSD puteti avea o previzualizare a zambetului, inainte ca acest lucru sa se realizeze. O simulare a dintilor pe care va doriti sa ii aveti este un prim pas in reabilitarea intregii danturi si rezultatul este o dantura exact asa cu va imaginati. Reabilitarea dentara cu DSD este inainte de toate conturata foarte clar, astfel vei stii de la bun inceput in ce vei investi timp, bani si chiar rezultatul.

Cum functioneaza conceptul DSD (Digital Smile Design)? DSD inseamna realizarea unor poze tehnice cu dantura, inainte de a incepe procesul de reabilitare si apoi discutii cu medicii despre cum iti doresti ca zambetul tau sa arate.  DSD te scapa te toate acele etape de tratament care pot dura chiar si cateva luni de zile si care presupun manopere complicate si costisitoare, acum cu ajutorul mai multor simulari computerizate care iti prefigureaza viitorul zambet se poate incepe reabilitarea complexa, remodelarea zambetului tau dupa acele simularil computerizate fara sa mai fie nevoie mai multe sedinte pentru extractii sau tratamente endodontice.

Care sunt avantajele DSD? Unul dintre cele mai importante avantaje este durata tratamentului, nemaifiind nevoie de retusuri sau modificari, al doilea avantaj este faptul ca zambetul va arata exact asa cum l-ati gandit impreuna cu medicul stomatolog si l-ati prefigurat, un alt avantaj il reprezinta faptul ca ofera posibilitatea armonizarii danturii cu restul fetei, in felul acesta nu riscati sa aveti un zambet care efectiv nu vi se potriveste.

Vrei sa ai mai mult control si siguranta in interventiile stomatologice, indiferent de complexitatea acestora? Iti recomandam serviciul digital smile design Bucuresti, de la Neoclinique!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Zambetul pe care vi-l doriti, il puteti avea

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro