Zambeste si lumea intreaga iti va zambi!

Zambetul a fost intotdeauna asociat cu tineretea, de aceea este un element important care pur si simplu va transforma fizionomia fetei, cand aveti un zambet impecabil, va simtiti bine si aratati asta! Un zambet impecabil are nevoie de mai multe decat un periat dupa fiecare masa, de folosirea atei dentare, un zambet are nevoie de igienizare profesioanla, de detartraj si elemente de estetica dentara precum albire, fatete dentare etc. Clinica stomatologica din Bucuresti, Neoclinique va sta la dispozitie cu servicii si planuri de tratament pentru orice problema sau afectiune dentara, astfel incat intr-un timp foarte scurt sa aveti un zambet perfect.

Iti doresti un aspect radiant si un zambet atragator? Deoarece smaltul lor intra in contact cu tot ceea ce mancam sau bem, in timp se pot pata sau pot suferi fisuri care in timp se agraveaza cauzand carii, sensibilitate la rece sau cald, iar cu cat neglijam simptomele, cu atat vom avea mai multa durere de indurat si tratamentul de restaurare va fi mai scump. Sfatul nostru este sa te gandesti inainte de toate la sanatatea bucala si apoi la partea estetica. Doar o dantura sanatoasa isi poate permite tratamente de cosmetica dentara si de albire dentara Bucuresti.

Pentru cei nemultumiti de forma dintilor si de aspectul acestora, fatetele dentare sunt o alegere excelenta. Spatiile intradentare inestetice, alinierea incorecta, culoarea departe de albul dorit vor ramane doar amintiri pentru cei care au ales aceasta metoda.

Tehnologia moderna, aparatura de cea mai buna calitate si cea mai buna echipa medicala eleboreaza pentru fiecare pacient in parte un plan de tratament individual si cauta cele mai bune solutii pentru a obtine zambetul mult visat. Echipa este formata din: medicul de caz (treatment architect), tehnicianul dentar si, in functie de situatia medicala a pacientului, medicii specialisti (implantolog, chirurg, parodontolog, endodont, ortodont).

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Zambeste si lumea intreaga iti va zambi!

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro