YAMAHA SUMMER FESTIVAL - TREI ZILE DE PASIUNE SI KANDO* LA BRNO

Intre 17-19 iunie 2005, Yamaha da intalnire tuturor iubitorilor de motoare la Yamaha Summer Festival, pe pista internationala de Motor Grand Prix, de la Brno, Republica Ceha. De-a lungul a trei zile, fanii si dealerii Yamaha au ocazia sa intalneasca motociclisti din toata lumea, sa guste stilul de viata Yamaha si sa sarbatoreasca 50 de ani de la infiintarea companiei Yamaha Motor.

In timpul festivalului, dealerii Yamaha din Europa Centrala si de Est vor avea standuri individuale; astfel, participantii vor putea sa testeze produsele Yamaha, sa priveasca si sa ia parte la cursele de motoare ce vor avea loc pe pista de la Brno. Testele si demonstratiile din cadrul festivalului sunt organizate pe modelele street, tricker, XT 125 SM si alte motoare apartinand brandului Yamaha. De asemenea, participantii mai putin aventurosi pot incerca senzatia unei curse pe ATV. La festival vor participa motociclisti din Romania, Republica Ceha, Slovacia, Polonia, Ungaria, Slovenia, Croatia, tarile baltice, Bulgaria, Ucraina si Austria.

Iubitorii de motoare din Romania vor fi prezenti la Yamaha Summer Festival si prin intermediul companiei Motodynamics Romania, unic importator si distribuitor Yamaha in Romania. Compania a organizat o tombola speciala pentru persoanele care au vizitat standul Yamaha din cadrul Salonului de Motociclete si Accesorii Bucuresti 2005. Trei din cei care au completat chestionarul disponibil la stand vor putea trai experienta Yamaha in direct, la Brno.

Yamaha Motor Co aniverseaza anul acesta 50 de ani de la infiintarea companiei. De-a lungul istoriei sale de jumatate de secol, filosofia YAMAHA s-a bazat pe conceptul japonez “Kando” (emotie profunda); astfel, YAMAHA isi propune sa ofere produse si servicii care sa depaseasca orice asteptari, sa creeze satisfactii profunde si emotii intense pentru toti clientii sai. De la motociclete la scutere, de la skijet-uri la snowmobile, Yamaha ofera cea mai noua tehnologie pentru maximum de distractie pe uscat si pe apa. (Graffiti BBDO)

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro