Yamaha lansează în România un scuter cu 3 roţi

martie 23, 2014

Cu toţii ştim că românii şi europenii în general iubesc să se plimbe cu scuterul pe străzile aglomerate ale marilor oraşe. Astfel, Yamaha a decis să se alăture trendului scuterelor cu 3 roţi.

Japonezii vor lansa în România modelul Yamaha Tricity  pe data de 25 martie, după ce acesta a fost afişat anul trecut în Milan în cadrul salonului EICMA.

Designul extraordinar şi partea tehnică se împletesc într-un scuter revoluţionar, perfect pentru străzile din Europa. Noul concept cântăreşte 150 kg şi are transmisie automată. Motorul are o capacitate de 125 cc, în patru timpi, cu răcire pe bază de lichid şi marchează un echilibru perfect între performanţă şi costuri mici.

Designerul Noguchi Hirotoshi a ţinut să menţioneze că scuterul este de o foarte înaltă calitate, are un design plăcut şi a fost inspirat de diferitele stiluri ale clienţilor europeni.

Noul model are un aspect sport şi garda la sol mică. Cele două roţi din faţă au montate la interior câte un disc de frână şi sunt acoperite fiecare de o aripă solidă.

Tricity a fost conceput pentru a-i atrage atât pe oamenii care deţin deja un scuter, cât şi pe cei care se gândesc să achiziţioneze unul.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro