Yahoo l-a contactat pe românul care a creat – emoticoncert-ul

Darius Groza este numele studentului roman care a fost felicitat de catre Yahoo pentru inventia pe care tanarul a denumit-o “Emoticoncert”.

Inventia a constat in crearea unui videoclip prin alegerea unei melodii pe fundalul careia Darius a trimis mesaje intr-o ferestra de messenger, mesaje care de altfel preiau versurile cantecului care sunt insa insotite de emoticon-uri pentru a descrie emotiile transmise de cuvinte si melodie.

Melodia se numeste Mad World si a fost foarte inspirat aleasa. Concordanta dintre versuri, melodie si dragutele fete este extraordinara iar incercarea este originala.

“Felicitari pentru creatie! Este intr-adevar originala si foarte inteligenta!” au fost cuvintele managerilor de la Yahoo! Messenger din S.U.A. intr-un email trimis lui Darius.

“Mi-au spus ca vor sa integreze conceptul in Yahoo! Messenger” a declarat tanarul. Totodata, si-a exprimat dorinta de a colabora cu Yahoo in defavoarea ideii de a-si vinde inventia.

Darius are 21 de ani si este student in cluj la Jurnalistica in cadrul Universitatii Babes-Bolyai.

Videoclipul poate fi vazut pe YouTube sau LiberTv. Pentru cei interesati atasam si link-ul insotit de comentariul “Chiar merita vazut!”: www.libertv.ro (atitudinea.ro)