Xonia si Andrei Dumitriu au format un cuplu la Syndicate of Party by Utv

august 29, 2013

Seria petrecerilor exclusiviste Syndicate of Party continua: weekendul trecut echipa Utv a invitat-o pe Xonia, una dintre cele mai sexy aparitii din showbiz, si s-au oprit in Pulse Studio la Focsani pentru un nou eveniment marca Syndicate of Party.

Cele mai inedite momente ale petrecerii vor putea fi urmarite Joi de la ora 23:30, doar pe Utv si UtvHD!

Invitata speciala de saptamana aceasta s-a aratat foarte incantata de intreaga experienta: „Am acceptat fara sa stau prea mult pe ganduri invitatia celor de la Utv si m-am simtit extraordinar sa fiu alaturi de Andrei Dumitriu la showul Syndicate of Party”, a declarat Xonia.

Inainte de petrecerea din clubul Pulse Studio, Andrei a invitat-o pe Xonia la o plimbare prin Focsani cu o masina de lux. Cateva domnisoare avut parte de o surpriza inedita avand ocazia sa o cunoasca personal pe Xonia. Ele au fost conduse apoi de Andrei si Xonia cu masina Syndicate of Party de la terasa la care se relaxau pana in fata clubului. Aici, au pasit direct pe covorul rosu simtindu-se ca niste staruri si avand parte de un adevarat Red Carpet Affair by Syndicate of Party.

Cea mai norocoasa dintre fanele Xoniei a fost insotita de artista acasa si s-a bucurat de consilierea acesteia in materie de styling si make-up pentru o seara cat mai reusita in club.

Punctul culminant al serii a fost bineinteles momentul in care Xonia a urcat pe scena si a sustinut un concert care a incins atmosfera si a aprins imaginatia multora dintre cei prezenti.

O alta surpriza a serii a fost mometul in care Andrei si Xonia au oferit celor prezenti in club tricouri in editie limitata de vara About U, cu care se spune ca ai succes garantat la „agatat” ! 😀

La Syndicate of Party, nightlife-ul este prezentat dintr-o noua perspectiva: surprindem magia vietii de noapte si cream cele mai exclusiviste petreceri in cluburile importante din toata tara. Totul poate fi urmarit in fiecare Joi de la 23:30 doar pe Utv si Utv HD.

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro