Xonia lanseaza Ping Pong, un nou single, un nou stil, o imagine diferita

aprilie 22, 2013

Dupa ce a fost prezenta in topurile radiourilor din Romania si Rusia cu single-ul “Remember”, Xonia lanseaza un nou single, “Ping Pong”, ce marcheaza o reinventare atat muzicala, dar si de imagine.

Pentru acest single, Xonia a lucrat cu F.Charm, in studioul Hype On Production, pe care cei doi il detin. “Ping Pong” este o piesa cu influente reggae, iar odata cu schimbarea stilului muzical, Xonia a adoptat si un nou look. Cantareata s-a reinventat, iar imaginea Xoniei a fost complet schimbata, artista a adoptat stilul urban-chic.

"Ping Pong este single-ul ce marcheaza o schimbare atat muzicala cat si de imagine. Noul an m-a inspirat sa fac toate aceste schimbari si ma bucur mult ca am libertatea sa explorez ca si artist. Piesa a fost compusa de mine si F. Charm, iar productia ii apartine integral lui! ", a declarat Xonia.

In prezent, artista pregateste intens o noua formula de show la care munceste de mai bine de doua luni. Cum va arata Xonia pe scena incepand cu acest single veti putea afla in mai putin de doua saptamani.
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro