Xonia a facut Ping Pong cu internautii! 90.000 de vizualizari in 24h

aprilie 24, 2013

Ping Pong, single-ul pe care Xonia l-a lansat ieri, a strans peste 90.000 de vizualizari in 24 de ore. Reinventarea muzicala si schimbarea look-ului se pare ca i-au adus frumoasei artiste un plus de imagine considerabil.

Piesa lucrata de Xonia impreuna cu F.Charm, in studioul Hype On Production, pe care cei doi il detin, i-a purtat noroc artistei. Internautii au fost mai mult decat incantati astfel ca au dat share si astfel Xonia si-a batut propriul record. Ping Pong” este o piesa cu influente reggae, iar odata cu schimbarea stilului muzical, Xonia a adoptat si un nou look, imaginea Xoniei a fost complet schimbata, artista a adoptat stilul urban-chic.

"Ma bucur mereu sa stiu ca muzica mea ajunge la oameni si ma bucur si mai mult sa stiu ca este apreciata! Fiecare piesa pe care o fac este extrem de importanta pentru mine, iar Ping Pong este un caz si mai special deoarece este un produs ce pleaca direct din studioul pe care eu si F Chamr il avem, Hype On Production!" a declarat Xonia.

In prezent, artista pregateste intens o noua formula de show la care munceste de mai bine de doua luni. Cum va arata Xonia pe scena incepand cu acest single veti putea afla in mai putin de doua saptamani

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro