www.horoscop.ro – Ce-ti rezerva astrele in aceasta saptamana?

Iti doresti sa afli daca planurile si actiunile tale se bucura de sprijin astral in aceasta saptamana? De ce zodii trebuie sa te feresti si cu ce zodii trebuie sa te asociezi? Daca esti compatibil (a) cu persoana iubita? Afla raspunsurile la aceste intrebari pe www.horoscop.ro incepand cu data de 8 mai 2006.

Website-ul www.horoscop.ro iti ofera informatii despre horoscopul saptamanal, horoscopul zilei, atat cel general cat si pentru fiecare zodie din zodiacul european in parte.
Poti afla de asemenea in ce zodie te incadrezi, care sunt caracteristicile tale zodiacale, precum si cele ale cunoscutilor: numerele norocoase, ziua din saptamana, piatra pretioasa, metalul, culoarea norocoasa, trasaturile de caracter corespunzatoare zodiei. In plus, poti descoperi ce personalitati romanesti si internationale s-au nascut in aceeasi zodie cu tine.

Aceste informatii sunt disponibile atat pentru zodiacul european cat si pentru cel chinezesc, pentru acesta din urma website-ul www.horoscop.ro oferindu-ti posibilitatea de a afla atat zodia cat si elementul specific anului tau de nastere: metal, apa, lemn, foc sau pamant.

In curand, vei putea descoperi pe www.horoscop.ro in ce zodie din zodiacul aztec, indian, floral si arboricol te incadrezi si care sunt caracteristicile acesteia.