www.anuntul.biz a fost relansat

Saptama aceasta a fost lansata noua versiune a website-ului Anuntul.BIZ – www.anuntul.biz .

Publicatia online Anuntul.BIZ ( www.anuntul.biz  ) a fost refacuta integral, in momentul de fata beneficiind de o noua interfata grafica si un nou sistem de functionare, mai performant.

Noua interfata grafica face website-ul mai usor de navigat si mult mai usor de folosit prin plasarea comenzilor cheie in locuri usor de intuit de catre utilizator.

Design-ul si enigine-ul www.anuntul.biz au fost realizate integral de catre firma DOW MEDIA din Timisoara, website-ul fiind construit pe o platforma PHP 5.1 & MYSQL 4.1.18.

Cele mai importante imbunatatiri de care a beneficiat website-ul Anuntul.BIZ sunt posibilitatea de a adauga o imagine la fiecare anunt si libertatea editarii anunturilor fara a mai fi nevoie de crearea unui cont. Modulul de mesagerie a fost modificat radical, fiind adaugate mai multe optiuni.

„Conceptul de functionare este total diferit de celalalte website-uri de profil. Speram sa ne surprindem utilizatorii prin simplitate si usurinta de folosire. Ne-am concentrat mult pe uzabilitatea website-ului , utilizatorul nu va mai pierde timp, totul a fost gandit in asa fel incat in maximum 3 minute sa isi poata publica anuntul, fara sa trebuiasca sa creeze un cont. Nici vizitatorii care cauta un produs sau un serviciu nu au fost neglijati, au multe posibilitati de filtrare a anunturilor, putand cu usurinta sa obtina rezultatele dorite”, a explicat Cristian Sutac, Project Manager DOW MEDIA.

Anuntul.BIZ (www.anuntul.biz) este activ pe internetul Romanesc din anul 2004, fiind rulate peste 200 de mii de anunturi si generate aproximativ 6 milioane de afisari.

 

Despre DOW MEDIA

Infiintata in Timisoara in anul 2004, DOW MEDIA este o companie privata care ofera servicii complete de proiectare, intretinere si promovare a paginilor de Internet.
Originalitatea, eficienta si calitatea sunt conceptele ce stau la baza activitatii noastre profesionale. Cu portofoliul impresionant de website-uri create (www.bankingnews.ro , www.smartbank.ro , www.smartfinancial.ro , www.cafeneauabancara.ro , www.atitudinea.ro, www.anuntul.biz  ..etc), DOW MEDIA dezvolta si alte servicii creative cum ar fi: publicitate online, branding & corporate identity, grafica publicitara, animatii, prezentari multimedia, design interfete, webproject management, consultanta, aplicatii software la comanda, design baze de date, realizare jocuri si aplicatii interactive, webhosting si inregistrari domenii, administrare site-uri.

Pentru mai multe detalii despre DOW MEDIA vizitati – www.dow-media.com