Wu-Tang Clan anunță noul album Once Upon A Time In Shaolin, care va fi vândut la licitație

martie 28, 2014

In Iulie, formația va lansa noul album intitulat A Better Tomorrow, care va coincide cu aniversarea a 20 de ani de la debutul acesteia. Dar Forbes a anunțat că Wu-Tang a lucrat în secret în ultimii ani și la un LP numit Once Upon A Time In Shaolin, care va fi vândut într-un singur exemplar.

Albumul va veni într-o cutie gravată cu argint și nichel creată de artistul britanic Yahya. Potrivit spuselor lui RZA și a producătorului Tarik “Cilvaringz” Azzougarh, LP-u va face un tur al muzeelor, galeriilor și festivalurilor, unde doritorii îl pot asculta pentru o anumită sumă, înainte sa fie pus la licitație.

Într-un interviu acordat pentru Forbes, RZA a spus : “ Suntem pe cale să lansăm o capodoperă nemaiîntâlnită în istoria muzicală modernă. Vom produce un singur exemplar de colecție, va fi ca si cum ai avea sceptrul unui rege egiptean”.

Proiectul datează încă din 1997, când Cilvaringz și RZA au decis ca în viitor să facă un album inedit. Bineînteles, Cilvaringz are dubiile lui, afirmând: “ Chiar voi lansa acest album și mă voi uita cum dispare după o săptămană?“.

LP-ul este în stadiul de proiect, iar o dată pentru începutul lansării nu este confirmată încă, producătorul susținând că indiferent de succesul de care se va bucura acest album, nu îi poate condamna pe cei de la Wu-Tang pentru lipsa de ambiție.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro