World Class Romania in colaborare cu Anchor Grup prezinta Fitness Awareness Festival

februarie 10, 2011

Statisticile de sanatate ale Uniunii Europene pentru 2010 arata ca 40% dintre copiii romani sunt obezi. Principalele cauze sunt alimentatia defectuoasa si lipsa exercitiilor fizice.

Ultimele statistici referitoare la sanatatea cetatenilor, publicate de Uniunea Europeana, arata o crestere ingrijoratoare a numarului de persoane supraponderale si obeze. In 2003 Romania se afla pe locul 23, in timp ce acum, conform statisticilor din 2010, a urcat pe locul 3! Jumatate din populatia tarii este supraponderala, 40% dintre copii fiind obezi, acest lucru reprezentand o crestere cu 18% in ultimii 10 ani! Doctorii si nutritionistii au concluzionat:

“Romanilor le lipsesc cunostinte vitale despre cultura sportului si optiuni de antrenament, in timp ce raspund foarte bine la influentele reclamelor la fast-food, nerealizand ca astfel isi pun in pericol sanatatea!”

World Class Romania in colaborare cu Anchor Group a dezvoltat o serie de programe si evenimente menite sa promoveze importanta includerii exercitiilor fizice in obtinerea si mentinerea unui stil de viata sanatos.

Aceasta campanie de promovare, prima de acest gen, include o serie de sesiuni introductive si demonstratii de antrenament de grup pentru toate categoriile de varsta si toate nivelurile. Scopul este imbunatatirea cunostintelor despre exercitiile fizice, accentuand importanta constituirii acestora intr-o obisnuinta zilnica ce ne mentine sanatatea!

Va asteptam pe 19 si 20 februarie, intre orele 13:00 si 16:30, in Plaza Romania si Bucuresti Mall, sa participati la sesiuni de 15 minute ce vor prezenta activitatile variate oferite de World Class Junior. Acestea vor introduce copiilor diverse optiuni de activitati din categoriile Fitness, Gimnastica si Dans. Toate sesiunile sunt conduse de instructorii World Class Junior, o echipa de profesionisti dedicata, capabila sa ofere un antrenament de cea mai buna calitate!

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro