Wizz Air - crestere anuala cu 15%, peste 11 milioane de pasageri transportati in 2011

Wizz Air a transportat in 2011 peste 11 milioane de pasageri, reprezentand o crestere anuala cu 15%, potrivit unui comunicat de presa. Gradul mediu de incarcare al aeronavelor Wizz Air a fost de peste 84%, la nivelul anilor anteriori.

Compania a inaugurat trei noi baze operationale in 2011: Belgrad in Serbia, Vilnius in Lituania si Tirgu Mures in Romania.

In prezent, Wizz Air opereaza de la 15 baze si ofera peste 200 de rute in Europa. Wizz Air are 337 de angajati in Romania, iar numarul de locuri de munca create indirect in infrastructura si industria serviciilor este estimat la 2.700.

József Váradi, CEO Wizz Air, a declarat: "In ciuda provocarilor mediului macro-economic, cresterea inregistrata de Wizz Air a fost una dintre cele mai mari din industria aeriana europeana. 2011 a fost un an important pentru Wizz Air in Romania prin deschiderea bazei operationale de la Tirgu Mures. Continuam sa fim compania preferata a romanilor si liderii in termeni de raport beneficii/pret, oferind o experienta de calatorie placuta si accesibila pentru din ce in ce mai multi oameni. Vom ramane dedicati planurilor de extindere a operatiunilor in Romania in 2012".

 

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro