Wizz Air accepta plata online prin intermediul cardurilor Maestro

MasterCard Europe si Wizz Air, cea mai mare linie aeriana low-fare low-cost din Romania si din Europa Centrala si de Est, anunta acceptarea cardurilor Maestro pentru achizitionarea de servicii si bilete de calatorie prin intermediul wizzair.com.
“Serviciile Wizz Air au fost in mod constant unele dintre cele mai solicitate de catre retailerii online pentru peste 120 milioane de consumatori europeni, ce au fost acceptati de banci pentru a putea realiza cumparaturi online, in siguranta prin intermediul cardurilor Maestro.

Wizz Air devine acum partenerul nostru prin acceptarea cardurilor Maestro pentru platile online, usurand astfel viata a milioane de posesori de carduri care doresc sa beneficieze de viteza, siguranta si usurinta platilor electronice”, a declarat Robert Nemcsics, Regional Manager MarterCard Europe, responsabil pentru dezvoltarea retelei de parteneri.

„Majoritatea covarsitoare a celor 10 milioane de pasageri transportati anul trecut a efectuat plati convenabil, sigur si rapid prin intermediul site-ului nostru, wizzair.com. Prin lansarea oportunitatilor de plata online pentru posesorii de carduri Maestro, continuam sa extindem caracterul accesibil al tarifelor si produselor noastre unui numar si mai mare de clienti multumiti”, a declarat Attila Dankovics, Director Marketing si Vanzari Wizz Air.
E-comertul prin intermediul cardurilor Maestro se extinde rapid in Europa. In ultimele 12 luni, numarul tranzactiilor electronice Maestro au crescut de mai mult de doua ori, datorita clientilor care au efectuat cumparaturi din peste 48 de tari europene, prin intermediul a mai mult de 13.000 de site-uri de comercianti online.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriana din Romania si din Europa Centrala si de Est a transportat 10,5 milioane de pasageri in ultimele 12 luni.
Flota companiei este compusa din 36 aeronave Airbus A320, ce opereaza de la 15 baze aflate in Polonia, Ungaria, Bulgaria, Romania, Ucraina, Cehia, Serbia si Lituania.
MasterCard Europe reprezinta entitatea responsabila de gestionarea MasterCard in Europa. Cu sediul la Waterloo in Belgia, MasterCard Europa opereaza in 51 de tari europene, cu birouri pana aproape de granita estica a Rusiei. Prin intermediul retelei de birouri locale, MasterCard Europa poate intelege si satisface nevoile consumatorilor din diferite piete din Europa, care sa permita oamenilor sa faca afaceri in propriul stil si propria limba.