WhiteOut TestFest - test drive de amploare dedicat sporturilor de iarna

Un eveniment prin care iubitorii sporturilor de iarna celebreaza primavara si finalul de sezon.

Sinaia, 15-16 Martie 2008 - Asociatia pentru Promovarea Sporturilor de Iarna (APSI) in parteneriat cu Primaria Orasului Sinaia organizeaza evenimentul sfarsitului de sezon, WhiteOut TestFest.

Pret de doua zile, pasionatii de schi si snowboard vor avea ocazia sa testeze cele mai noi aparitii in domeniu, iar cei care nu au gustat inca bucuria alunecarii pe zapada vor primi sfaturi deosebit de utile din partea celor mai experimentati. Dupa un sezon in care si-au evaluat nevoile si nivelul tehnic, ce prezenti isi vor putea stabili preferinta pentru achizitiile viitoare.
In cadrul acestui eveniment, distribuitorii si importatorii vor pune la dispozitie publicului, in baza unui act de identitate, echipament semnat de Atomic, Elan, Fischer, Movement, Rossignol, Nitro, Forum, Sapient, Thirtytwo, Smith si Lamar

Conceptul open ski-bar propus de APSI presupune contactul direct intre reprezentanti ai producatorilor, consumatori mai mult sau mai putin experimentati si membri ai Serviciului Salvamont.

"Avem in vedere ca acest eveniment sa reprezinte doar primul pas pe un drum dificil si lung la care ne-am angajat. Scopul nostru este de a dinaminza interesul pentru ski si snowboard, de a spori numarul practicantilor si de a-i educa. Pentru noi ar fi o mare bucurie sa vedem mult mai multi pusti pe schiuri si macar cativa manageri pe snowboard", a declarat presedintele Asociatiei pentru Promovarea Sporturilor de Iarna, Bogdan Coman.

Asociatia pentru Promovarea Sporturilor de Iarna a fost infiintata in 2007, la initiativa unui grup de pasionati ai sporturilor de iarna. Obiectivul principal al APSI este acela de a dinamiza industria de profil, de a constientiza consumatorii dar si prestatorii de servicii asupra drepturilor si obligatiilor pe care le au, de a face din partia romaneasca un loc mai bun, mai sigur, mai atractiv.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro