Weltauto: Masini care nu au nimic de ascuns!

Marca a concernului Porsche Austria, Weltauto, insumeaza avantajele experientei de 16 ani pe piata autovehiculelor de ocazie. In Europa marca este reprezentata in urmatoarele state dupa cum urmeaza: in Austria de 62 de parteneri autorizati, in Ungaria de 45 de parteneri, in Slovacia 11, iar in Croatia deocamdata 5.
In Romania, Weltauto s-a transformat, in numai doi ani, dintr-un proiect pilot intr-o adevarata retea de parteneri, retea aflata in continua expansiune, in prezent 12 fiind numarul dealerilor implicati in acest demers. Weltauto ofera in primul rand servicii. Acest pachet de servicii reprezinta garantia de care are nevoie orice client care doreste sa achizitioneze sau sa vanda un autovehicul de ocazie. Incepand de la garantia tehnica, continuand cu garantia morala cu referire directa la istoricul masinii de la prima inmatriculare si pana cand ajunge in parcul partenerilor Weltauto, in sprijinul clientului de autovehicule de ocazie se adauga si posibilitatea de a putea returna masina in termen de 7 zile, in conditiile in care acesta considera ca a facut o alegere nepotrivita. In plus, fiecare autovehicul vandut prin reteaua Weltauto beneficiaza de o verificare tehnica gratuita, in primele 4 saptamani de la livrare. Orientate spre buy-back, lease-back sau trade-in, serviciile Weltauto sunt mai aproape de clienti.
Ofertele de autovehicule din toata tara se reunesc pe pagina de internet ce poate fi accesata la adresa www.weltauto.ro, o pagina ce beneficiaza de un layout nou, atractiv si foarte usor de intrebuintat. Aceasta pagina este un element foarte important de prezentare a marcii in fata clientilor. Pe langa generarea unei oferte complexe, ce acopera un teritoriu extins, bursa Weltauto se remarca prin transparenta. Ea explica toate serviciile si garantiile oferite de Weltauto. Mai mult, ii ofera clientului posibilitatea de a achizitiona un autovehicul de ocazie, chiar daca acesta se afla intr-o alta localitate.
La Weltauto se comercializeaza orice tip de autovehicul. Orice client, chiar daca detine un autovehicul din afara marcilor reprezentate in Romania de catre Porsche Romania (alta marca decat Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda sau Porsche) este bine-venit. Conditiile pe care trebuie sa le indeplineaca un autovehicul pentru a fi acceptat la Weltauto Focsani sunt urmatoarele: -sa aiba istoric (revizii service, interventii service, etc); -sa fie inmatriculate in Romania; -sa nu fie mai vechi de 7 ani.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro