Webstock 2011: Vodafone prezinta noi aplicatii pe ecranele smartphone-urilor

septembrie 26, 2011

La cea de-a patra editie a Webstock, Vodafone Romania lanseaza noi aplicatii pentru smartphone-uri, proprii si co-branded, o noua versiune a browser-ului Opera Mini Vodafone, precum si un sistem de plata pentru aplicatiile din Ovi Store, direct pe factura Vodafone.
“Noile aplicatii dezvoltate de Vodafone – MyVodafone si Vodafone Meteo, precum si versiunile co-branded ale unora dintre cele mai populare aplicatii din Romania, sunt unul dintre pasii pe care ii facem pentru a aduce utilizatorilor nostri cel mai bun continut pentru telefoanele mobile.

De astazi, clientii Vodafone au si un nou browser, Opera Mini Vodafone, pentru un plus de eficienta in conectivitatea online, pe cea mai buna retea de date mobile din tara, in ceea ce priveste acoperirea si viteza”, a declarat Dragos Chivu, Director, Data Marketing, Vodafone Romania.

Cu aplicatia MyVodafone, disponibila pentru smartphone-urile Android si, in curand, si pentru alte sisteme de operare, utilizatorii pot afla costurile si consumul de voce si date, prin serviciul Cost Control. In plus, acestia pot vedea balanta ultimei facturi, precum si localizarea magazinelor Vodafone, pe o harta interactiva. Utilizatorii aplicatiei vor ramane constant la curent cu cele mai noi oferte Vodafone, accesand sectiunea Promotii.

Utilizatorii pot vedea, in timp real, vremea din tara, cu aplicatia Vodafone Meteo, dezvoltata in colaborare cu Administratia Nationala de Meteorologie.
Aplicatia furnizeaza informatii despre temperatura, presiune, umezeala si vant si permite utilizatorilor sa posteze informatii despre localizare, temperatura si status pe retelele sociale.

Citeste integral: www.banisiafaceri.ro

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro