WATER RIDE: adrenalina, fun si waterskiing la maximum !!!

septembrie 25, 2008

HighSports, te invita pe ultimul val al verii, la prima editie WATER RIDE - o competitie de schi nautic, un eveniment ce isi propune sa-ti prelungeasca vara, un cokteil de acrobatii nautice, concursuri, muzica, distractie si multa multa adrenalina. Unde: El Capitan, Snagov. Cand: 26-28 septembrie.
Invitatul special Duncan Zuur, unul din reprezentantii elitei wakeboarding-ului international, va sustine un show de exceptie, va arbitra si va face doritorilor o initiere in tainele wakeboarding-ului.

Cine pleaca acasa cu placa sau schiurile? Vom vedea.
Pana atunci asteptam sa va inscrieti in concurs la una din urmatoarele categorii:- Begginer - (F/M)
- Advanced - se impun pana la 6 manevre aeriene (F/M)
- All stars - numar nelimitat de manevre (F/M)
Proba fiecarei categorii trebuie sa puncteze cateva cerinte esentiale: elemente impuse, indemanare, stil liber, viteza.
Competitia se va desfasura in trei etape: prima zi - antrenamente, a doua zi - calificari, a trea zi - finala.
Atmosfera de competitie se va destinde intre probe prin concursuri, tombole, un show de inalta clasa sustinut de Duncan Zuur, cu acrobatii (trick-uri) spectaculoase executate la mare viteza, incercand astfel sa impinga cat mai departe limitele acestui sport.
Water Ride party si muzica buna fac si ele parte din program si vor incalzi serile evenimentului.
Inscrierile la concursuri se fac intre 19-25 septembrie pe site-ul: www.highsports.ro.
Program: 26 septembrie: - 14:00 - deschidere oficiala.
- 15:00 - Duncan Zuur impreuna cu Leon Rotaru ofera o lectie pentru incepatori
- 16:00 - antrenamente
- 18:00 - Water Ride party
27 septembrie: - 11:00 Duncan Zuur deschide ziua cu o lectie de tricks-uri pentru avansati
- 12:00 calificari Begginer
- 14:30 calificari Advanced
- 17:00 calificari All stars
- 20:00 -Water Ride party
28 septembrie: - 11:00 finala Begginer
- 12:30 finala Advanced
- 14:00 finala All stars
- 15:00 concurs miss bikini sau de tricouri ude
- 16 :00 premiera concurentilor
- 17 :30 Water Ride party
Evenimentul se va bucura si de prezenta extraordinara a D-lui Franz Kirsch, membru de onoare al Federatiei Internationale de Schi Nautic si membru al The International Water Ski Hall of Fame, ceea ce reprezinta un prim pas in demersul intreprins de a alinia Romania la standardele competitiilor internationale de sporturi nautice.
Un pasionat al freestyle skiing, campion national la wakeboarding de cinci ori la rand (1998-2002), Duncan Zuur este de asemenea primul care a folosit un elicopter pentru a face cascadorii pe canalele din Amsterdam, acest sport consacrandu-l la nivel mondial - locul trei la Sidney in 2003.
In ultimii ani, Duncan s-a axat mai mult pe freestyle, facand demonstratii in toata lumea cu scopul de a promova acest sport.
Desi aflat la prima editie, Water Ride este un eveniment ce se doreste a deveni o traditie in organizarea de evenimente dedicate sporturilor nautice, pentru ca ne-am propus sa promovam cat mai mult acest sport, sa selectam talente, sa invitam lideri ai circuitelor mondiale pentru care schiul e mai mult decat un sport , e un mod de exprimare, un stil de viata.
HighSports este un brand ce se asociaza cu sporturile nautice, el luand fiinta din dorinta de a promova sporturile adevarate, care te fac sa simti ca traiesti. Destinat oamenilor activi care practica sporturi ce redefinesc conceptul de sport si de viata, HighSports isi desfasoara activitatea atat prin comercializarea de echipament sportiv de cea mai buna calitate care ofera cumparatorului siguranta trairii unor stari "high" practicand sporturile pe care acest concept le promoveaza cat si prin scoala de ski nautic si mai nou - organizarea evenimentelor de gen.

Organizator:Highsports,
Partener: El Capitan, Snagov
Parteneri Media: Radio Guerrilla, Music Channel, Sapte Seri, Yacht Expert, Knox Magazine, www.dordeduca.ro, www.calendarevenimente.ro, www.feeder.ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro