Wajiha de la Mayari Project si-a deschis scoala de muzica

septembrie 5, 2013

E profesoara de muzica si canta in trupa Mayari Project. Wajiha are parte in ultima vreme numai de lucruri frumoase in viata ei. Nici bine nu s-a casatorit caci a pus bazele unei afaceri. Si-a deschis o scoala de muzica alaturi de Andrada Popa - Backing vocal Mircea Vintila & Brambura.

Inaugurarea primului sediu al scolii private EgoMusic (www.egomusic.ro) a avut loc pe 24 august, intr-un cardu intim si frumos organizat, cu invitati precum: Mircea Vintila & Brambura, Adi Cristescu, Gelu Ionescu (Vama), Jul Baldovin, George Dice (Dice Media), Kastha John.

“Se spune ca viata iti este marcata de momentele cu adevarat importante. Ei bine, eu consider ca acesta este un moment maret, un moment pe care il asteptam de foarte mult timp si iata ca dupa o perioada indelungata s-a infaptuit. Ma bucur ca va pot impartasi din cunostintele mele acumulate de-a lungul timpului, ma bucur ca toata cariera mea se invarte in jurul acestei frumoase arte si va marturisesc ca abia astept sa transmit aceasta stare de bine tuturor celor ce ne vor “calca” pragul scolii. Va astept cu dra sa descoperim impreuna tainele muzicii”, spune Wajiha de la Mayari Project.

“Nu cu mult timp in urma am auzit un citat interesant: “Oamenii nu vad lumea asa cum este ea ci o vad asa cum sunt ei”. Ei bine, putem trage multe concluzii si putem specula si mai mult dar in esenta lucrurile sunt cat se poate de simple. Pornind de la acest citat consider ca atunci cand exista pasiune si dedicatie pentru ceea ce faci totul devine placut si usor de realizat. Am pus bazele acestei scoli din dorinta de a va arata ca se poate si altfel... si cand spun altfel ma refer la faptul ca putem lasa deoparte pentru ceva timp stresul cotidian, transpunand totul in relaxare si frumos cu ajutorul muzicii instrumentale sau vocale”, si-a completat colega si Andrada Popa.

Alcatuita dintr-o echipa tanara si dinamica Ego Music isi propune sa ajunga la inimile oamenilor prin intermediul muzicii.

Venind in intampinarea celor care iubesc aceasta arta, cadre cu experienta in domeniul predarii, profesori absolventi ai Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, indiferent de nivelul sau pregatirea muzicala a cursantilor si ofera lectii de muzica individuale si de grup: pian, chitara, canto, nai, educatie muzicala.

Bazele scolii au fost puse de Andrada Popa (Backing vocal Mircea Vintila & Brambura) alaturi de Wajiha Al Ghazali (Mayari Project) ce isi propun sa initieze si sa ghideze fiecare cursant spre aceasta minunata lume a muzicii.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro