Vrei un aer climatizat curat? Atunci urmeaza regulile de intretinere a aerotermelor

Atunci când vara își intră în drepturi, iar temperaturile caniculare de afară îți creează un disconfort termic accentuat, e timpul să iei în considerare montarea unor aparate care să te ajute să menții un normal termic în încăperile casei și ale spațiului de muncă. Dacă deja ai investit într-o aerotermă și ai înlocuit vechile aparate de aer condiționat cu un dispozitiv mult mai elegant și mai practic, atunci ai luat o decizie foarte bună. Însă, pentru ca așteptările tale să nu fie dezamăgite, atunci ia în calcul câteva reguli de întreținere și protejare a sistemului de funcțioanare a aerotermelor, astfel încât să te bucuri de performanțele lor un timp cât mai îndelungat.

Praful din aer poate fi cauza multor alergii. Curăță aerotermele în permanență pentru un aer proaspăt și curat

Foarte mulți dintre alergenii cauzatori de iritații și disfuncții la nivelul aparatului respirator pot să provină din interiorul aparatelor de climatizare. La fel se întâmplă și în cazul aerotermelor, cele care dacă nu sunt curățate frecvent, pot să depoziteze cantități însemnate de praf. Pentru a evita acest lucru, partea din față a aerotermei, cea unde este dispus grilajul, trebuie menținută curată, prin ștergerea constantă a prafului adunat. În caz contrar, depunerile mari de praf pot duce la funcționarea necorespunzătoare a aparatului. De asemenea, întotdeauna încercați să evitați acoperirea aerotermei cu prosoape sau lenjerie, fiindcă acest lucru poate duce la supraîncălzirea aparatului și la anumite stricăciuni la nivelul sistemului de funcționare al acestuia.

De regulă, toate aspectele care țin de întreținerea aparatului sunt precizate în manualul de bună funcționare al acestuia, pe care trebuie mereu să îl citiți înainte de punerea sa în funcțiune. Fiindcă este un aparat de mici dimensiuni, grija trebuie centrată doar pe curățarea lui constantă, dar și pe verificarea cablului de alimentare din spatele aparatului. Acesta nu trebuie să stea îndoit sau să fie deteriorat. În caz că observați asemenea nereguli, atunci cablul va trebui schimbat. Atunci când nu funcționează, aeroterma trebuie scoasă din funcțiune și depozitată într-un loc ferit de umezeală și praf.

Vrei să schimbi vechea aerotermă cu una nouă și performantă? Inicinstal te așteaptă cu cele mai bune oferte

Aeroterma, contrar aparatelor de aer condiționat, printr-un sistem performant de circulare a aerului, permite furnizarea de aer rece plăcut, precum și menținerea unei temperaturi optime în spațiile interioare. De mici dimensiuni și cu un design modern, aerotermele se pot amplasa oriunde în cameră, fără să ocupe mult spațiu și având o putere de răcire adaptată spațiului ales.
Pentru că tehnologia se schimbă de la an la an, iar inovațiile aduc după ele și opțiuni tot mai performante ale aerotermelor, magazinul online Inic Instal le propune tuturor celor care își doresc o temperatură plăcută pe perioada verii, noi modele de aeroterme care vin în dotare cu cele mai atractive opțiuni. Dispuse vertical, orizontal, cu un consum de energie redus și ușor de montat chiar și de o singură persoană, aerotermele de la www.inicinstal.ro sunt dispozitivul ideal pentru orice casă. Vremea toridă de afară nici nu se mai simte odată cu folosirea performantelor aeroterme!


» Preluat de pe LivePr.ro
- Vrei un aer climatizat curat? Atunci urmeaza regulile de intretinere a aerotermelor

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro