Volvo construieste cea mai sigura masina din lume - Video Euro NCAP

Volvo, constructor consacrat prin normele de sigurnata eficiente pe care le impune masinilor sale, isi confirma traditia cu noul V40 pentru 2013 care a reusit sa primeasca punctajul maxim la testele de siguranta Euro NCAP, ceea ce ii ofera statutul de "cea mai sigura masina din lume", cel putin pana acum.

Chiar daca Volvo V40 nu este prima masina care obtine cinci stele la testele Euro NCAP, reprezentantii companiei spun rezultatul final este cel mai bun inregistrat vreodata de catre institutul european de testare a sigurantei auto. Noul model Volvo a punctat foarte bine la capitolele de protectie a pietonilor, protectie a copiilor, asistenta de siguranta si la protectia adultilor. La cel din urma capitol a fost cotat cu un grad de protectie de 98%, cel mai mare scor pe care l-a inregistrat vreodata o masina de serie.

Imbunatatirea sigurantei reprezinta principalul obiectiv al Volvo care a anuntat recent printr-un comunicat de presa ca, pana in 2020, doreste ca niciun sofer sau pasager care foloseste una dintre masinile sale sa nu-si piarda viata sau sa nu fie ranit grav in cazul in care este implicat intr-un accident  violent. Planurile de viitor ale Volvo merg mai departe si presupun ca niciuna dintre masinile sale sa nu fie implicata in vreo coliziune, informeaza torquenews.com.

V40 este doar inceputul in ceea ce priveste elementele de  siguranta  care vor fi dezvoltate.

Urmariti mai jos testele complete Euro NCAP penntru Volvo V40:

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro