Vodafone: Tarife avantajoase pentru internetul mobil pe laptop in roaming

iunie 3, 2011

Vodafone Romania pune la dispozitia abonatilor sai optiuni avantajoase de date mobile in roaming, ce includ trafic cu valabilitate de 24 de ore sau de o luna. Optiunile de Internet mobil in roaming vor fi disponibile pentru toti utilizatorii de laptop sau tableta, atat persoane fizice, cat si clienti de business, la tarife reduse.

Clientii Vodafone care au programat o scurta excursie in strainatate, sau calatoresc pentru cateva zile pentru afaceri, se pot bucura de acces instant la e-mail, Internet sau retelele sociale preferate in 43 de state, cu optiunea de Vodafone Mobile Broadband Roaming 24h. Aceasta include 50MB trafic de date, valabil timp de o zi in 15 state europene, la un tarif de 8 Euro/zi (fara TVA), redus cu 33% fata de nivelul actual. Optiunea este valabila si in alte 28 de state din lume, la un tarif de 12 Euro/zi (fara TVA).

In plus, toti abonatii Vodafone Romania care au deja optiunea Vodafone Mobile Broadband 24h activa beneficiaza automat de reducerea tarifelor.
Mai mult, clientii Vodafone Romania care calatoresc frecvent pot, de asemenea, naviga in roaming cu optiunea Internet Mobil Roaming 500MB, valabila in cele 15 tari mentionate, ce include 500MB trafic de date disponibil timp de o luna, pentru 10 Euro/luna (fara TVA). Optiunea poate fi activata pentru o perioada ce incepe de la un an de catre utilizatorii serviciilor Vodafone Romania care au un abonament Internet Nelimitat Extra.
In plus, utilizatorii care au nevoi superioare de navigare online pot alege de acum optiunea Internet Mobil Roaming 1GB, valabila in cele 15 state europene mentionate, precum si in celelalte 28 de destinatii din intreaga lume, ce include 1GB trafic de date valabil timp de o luna, la un tarif de 20 Euro/luna (fara TVA).

Citeste integral: www.banisiafaceri.ro 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro