Vodafone Romania reduce tarifele convorbirilor internationale cu pana la 27%

Vodafone Romania reduce tarifele standard pentru convorbirile internationale cu pana la 27% pentru clientii serviciilor pe baza de abonament.

Abonatii Vodafone pot efectua acum apeluri catre retelele Vodafone din Europa* si catre toate retelele fixe europene la tariful de 0,5 USD/minut, fata de 0,65 USD/minut, ceea ce reprezinta o reducere cu 23% a costurilor.
Apelurile catre destinatii din Israel, SUA, Canada sau Hawaii sunt taxate acum cu 0,40 USD/minut, fata de 0,55 USD/minut anterior, corespunzand unei reduceri de 27%.
Prin noua schema de tarifare, si apelurile catre alti operatori mobili din Europa sunt acum mai ieftine cu 8%, iar apelurile catre operatori din Asia, Africa, America de Sud, cu 6%.
Pentru convorbiri in strainatate la tarife si mai avantajoase, Vodafone Romania pune la dispozitia abonatilor sai doua optiuni de apelare internationala, adaptate nevoilor specifice de comunicare ale clientilor Vodafone Europa si International Intensiv.
– Cu optiunea Vodafone Europa, disponibila pentru 2 USD/luna, abonatii Vodafone pot apela orice numar din retelele Vodafone din Europa si din toate retelele fixe europene, la tariful national standard de 0,22 USD/minut. Optiunea Vodafone Europa este oferita in conditii avantajoase, in cadrul promotiei de Craciun „Fa pe cineva fericit!” (detalii pe www.vodafone.ro).
– Optiunea International Intensiv se adreseaza abonatilor care suna des in strainatate, in orice parte a lumii. Pentru 2 USD/luna, abonatii Vodafone pot efectua apeluri catre alti operatori mobili decat retelele Vodafone la tariful de 0,40 USD/minut. De asemenea, o convorbire catre o destinatie din Israel, SUA, Canada sau Hawaii este taxata cu 0,30 USD/minut. (Vodafone)