Vodafone Romania lanseaza Panasonic KX-TU301 - telefon dedicat seniorilor

iulie 5, 2011

Vodafone Romania lanseaza un telefon special dedicat seniorilor, simplu, util si usor de folosit, cu taste mari si volum puternic, disponibil gratuit impreuna cu un pachet dedicat de servicii.
Telefonul Panasonic KX-TU301 este usor de utilizat, dispune de taste mari, volum puternic, precum si de un buton prioritar pentru apeluri de urgenta.

Terminalul este disponibil gratuit, cu un pachet de comunicare ce include 500 de minute in retea, 50 de minute nationale in retelele mobile si 100 de minute in retele nationale fixe si internationale.

Terminalul Panasonic KX-TU301 ofera utilizatorilor un display generos, cu litere si cifre usor lizibile, rezistenta la socuri, taste sonore si un buton dedicat apelurilor de urgenta, situat pe spatele telefonului.
Prin apasarea lunga a acestei taste, telefonul apeleaza automat, consecutiv, cinci numere de telefon setate anterior de utilizator. Astfel, apropiatii pot fi contactati cu usurinta in situatiile de urgenta, prin apelurile prioritare.

Telefonul este disponibil gratuit utilizatorilor Vodafone, impreuna cu un pachet de voce dedicat, cu o durata de doi ani, ce include 500 de minute in reteaua fixa si mobila Vodafone, 50 de minute in retelele nationale mobile si 100 de minute in retelele nationale fixe si internationale (Cele 100 minute in retelele fixe nationale si cele internationale se consuma dintr-o zona prestabilita de client, prin apel gratui la *ARIE), pentru 6 Euro / luna.

Astfel, utilizatorii care doresc un terminal simplu, usor de folosit si fiabil primesc si un pachet de comunicare menit sa le acopere nevoile de comunicare in retelele fixe si mobile. Iluminarea tastelor telefonului permite utilizarea cu usurinta a terminalului in conditii de luminozitate slaba, iar constructia butoanelor impiedica apasarea sau formarea accidentala a unui numar de telefon.
Vodafone Romania este divizie a Vodafone Group Plc.. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu un numar de 370 milioane de clienti in intreaga lume, la 31 martie 2011. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume.  

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro