Vodafone Romania dubleaza numarul de minute sau traficul de Internet pentru abonati

iulie 18, 2011

Vodafone Romania a anuntat o noua oferta promotionala pentru abonatii sai. Clientii Vodafone care incheie un nou contract sau isi reinnoiesc abonamentul existent pot beneficia, la alegere, fie de dublarea minutelor incluse in abonament (minute in retea sau minute nationale), fie de dublarea traficului inclus in optiunile de internet pe mobil (2x50MB sau 2x250MB).

Oferta se aplica pachetelor smartphone si celor non-smartphone si este valabila incepand cu planul tarifar Vodafone Complet 500, timp de trei luni de la data activarii. Ca noutate, Vodafone introduce aceeasi oferta pentru serviciile pe baza de abonament si in cazul pachetelor BlackBerry: clientii beneficiaza automat de dublarea minutelor in retea si nationale, plus trafic nelimitat.,incepand cu abonamentul Vodafone Complet 800.

Clientii Vodafone pot achizitiona telefoane mobile performante la preturi speciale, impreuna cu noua oferta: Vodafone Smart, cu preturi incepand de la 0 euro, Samsung Galaxy Gio, cu preturi incepand de la 9 euro, HTC Wildfire S, cu preturi incepand de la 49 euro si HTC Sensation, cu preturi incepand de la 139 euro. Clientii serviciilor pe baza de abonament mai pot alege un terminal din seria non-smartphones, la preturi foarte avantajoase: Vodafone 455, la 0 euro, Nokia C2-01, la 19 euro, Nokia C3, la 39 euro, cu abonamentul Vodafone Complet 500 incheiat pe 2 ani.
In plus, noua oferta Vodafone aduce beneficii duble atat pentru convorbirile internationale cat si pentru convorbirile catre fix.

Cu noile extraoptiuni, clientii care calatoresc in Europa, care se afla in vacanta sau in calatorii de afaceri pe timpul verii, pot beneficia de dublu minute internationale in extraoptiunile 50 min international fix Europa (1.5 €/luna) si 25 min international fix & mobil Europa (2.5 €/luna).
In plus, clientii au la dispozitie alte 3 extraoptiuni care le ofera beneficii pentru apelurile catre destinatii fixe internationale din Europa, pentru care, de asemenea, este valabila dublarea minutelor incluse timp de 3 luni (30x2 minute Europa fix la 2.48 EUR/luna , 60x2 minute Europa fix la 3.72 EUR/luna si 120x2 minute Europa fix la 7.20 EUR/luna).

Citeste integral: www.banisiafaceri.ro 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro