Vodafone lanseaza Vodafone Smart Modem 3G broadband

Vodafone Romania a lansat Vodafone Smart Modem, un nou produs inovativ care imbogateste portofoliul Vodafone de produse si servicii 3G broadband.

Vodafone Smart Modem 3G broadband este un produs inovativ care furnizeaza acces la Internet pentru utilizatorii individuali de PC sau de laptop, la o viteza de pana la 1.4 Mbps, de 4 ori mai mare decat cea oferita de 3G. Modemul incorporeaza deja tehnologia care va permite viteze de pana la 3.6 Mbps, pentru nivelul urmator de dezvoltare a tehnologiei 3G broadband.
“Cu Vodafone Smart Modem, orice utilizator de computer poate avea acces instant la Internet, la viteza 3G broadband, oriunde s-ar afla: la birou, acasa, sau in miscare. Acest dispozitiv foarte usor de utilizat raspunde nevoii clientilor individuali si firmelor mici de a avea mobilitate, viteza si simplitate, atunci cand comunica. Permitand viteze de pana la patru ori mai mari decat 3G, serviciile 3G broadband ofera, pentru prima data, o experienta a utilizarii similara transferului fix de date in banda larga, sau prin reteaua companiei, cu avantajul mobilitatii”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.
Vodafone Smart Modem este un dispozitiv portabil usor de folosit, rapid si de dimensiuni reduse, cu o interfata de utilizare prietenoasa, personalizata pentru Vodafone. Tot ceea ce trebuie sa faca utilizatorul este sa conecteze dispozitivul la portul USB al unui PC sau laptop, iar software-ul inclus se va instala automat pe computer, furnizand acces instant la Internet la viteze de pana la 1.4 Mbps. Cantarind mai putin de 50 de grame, Vodafone Smart Modem incape in orice buzunar sau servieta.
Promotional, Vodafone ofera dispozitivul Vodafone Smart Modem 3G Broadband, la pretul de 45 USD, si abonamentul Mobile Internet cu 1 GB de trafic inclus, la tariful de 35 USD/luna.
Clientii pot alege dintr-o varietate de pachete cu trafic inclus de 100 MB, 200 MB, 500 MB sau GB, in functie de nevoile lor de comunicatii. In plus, pana la 31 decembrie 2006, toate abonamentele 3G broadband au aceleasi preturi ca si cele pentru serviciile 3G.
Vodafone Romania este primul operator mobil care a lansat serviciile 3G broadband – HSDPA in Romania, la 5 octombrie 2006. Pentru moment, serviciile 3G broadband sunt disponibile in Bucuresti si in roaming, in 21 de tari/teritorii: Germania, Portugalia, Spania, Marea Britanie, Franta, Belgia, Austria, Bulgaria, Finlanda, Ungaria, Hong Kong, Elvetia, Olanda, Grecia, Italia, Irlanda, Polonia, Africa de Sud, Croatia, Australia si Noua Zeelanda. Atunci cand clientul nu se afla in zona de acoperire 3G broadband, Vodafone Smart Modem va functiona prin reteaua 3G a Vodafone, disponibila acum in 23 de orase,
Vodafone Smart Modem este comercializat in reteaua de distributie a Vodafone (magazine proprii si dealeri) din orasele aflate sub acoperirea 3G: Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Pitesti, Satu Mare, Sibiu, Turda, Targu Mures, Timisoara.
Vodafone Romania va continua sa extinda acoperirea retelei sale HSDPA si portofoliul de produse si servicii 3G broadband, in urmatoarea perioada de timp.