Vodafone extinde serviciile 3G broadband (HSDPA) in 6 orase din Romania

Vodafone Romania isi lanseaza serviciile 3G broadband (HSDPA) in 6 orase din tara, dupa introducerea acestor servicii, in premiera pe piata romaneasca, in Bucuresti. Incepand din 23 februarie, serviciile 3G broadband sunt disponibile clientilor Vodafone din Cluj-Napoca, Brasov, Constanta, Craiova, Timisoara, si Iasi.

Vodafone Romania este primul operator mobil care a lansat serviciile 3G broadband (HSDPA) in Romania, la 5 octombrie 2006. Cu 3G broadband, clientii Vodafone Romania pot beneficia de acces la Internet in banda larga, la viteze de pana la 1.4 Mbps, de 4 ori mai mult decat viteza furnizata de 3G.
Clientii Vodafone Romania beneficiaza de un portofoliu complet de solutii de conectare wireless 3G broadband, care acopera toate nevoile de comunicatii mobile ale utilizatorilor, persoane fizice sau companii.

Vodafone Mobile Connect 3G broadband este o solutie performanta de conectare wireless pentru utilizatorii de laptop care permite descarcarea datelor la viteze de pana la 1.4 Mbps. Cu Vodafone Mobile Connect 3G broadband, clientii au acces rapid si usor la Internet, la aplicatii ale companiei cum sunt e-mail, Intranet, precum si la alte aplicatii ca: editor de agenda telefonica, SMS, calendar sau monitor al traficului de date. Vodafone Mobile Connect 3G broadband este disponibil clientilor Vodafone incepand de la 45 USD, pentru pachetul Mobile Internet & Office, cu 1 GB de trafic inclus, la tariful de 35 USD / luna, pret valabil cu abonamentul pentru 2 ani.

Compatibil atat pentru utilizatorii de laptop-uri, cat si pentru cei de PC-uri, Vodafone Smart Modem 3G broadband asigura acces instant la Internet, la o viteza de pana la 1.4 Mbps. Modemul poate fi conectat la portul USB al unui PC sau laptop, oferind viteze de transfer al datelor similare celor oferite de transferul fix de date in banda larga sau de reteaua companiei. Costul dispozitivului Vodafone Smart Modem 3G broadband porneste de la pretul de 45 USD, impreuna cu abonamentul Mobile Internet, cu 1 GB de trafic inclus, la tariful de 35 USD/luna.

Solutiile de conectare mobila Vodafone Mobile Connect 3G broadband si Vodafone Smart Modem 3G broadband sunt disponibile si utilizatorilor de laptop-uri Apple Macintosh, cu sistem de operare Mac OS X 10.4 sau versiuni mai noi.