Vodafone Europa pentru clientii serviciilor preplatite

Vodafone Romania aduce mai multe beneficii clientilor serviciilor preplatite punand la dispozitia utilizatorilor Cartelei Vodafone si ai serviciului Vodafone 2in1 optiunea Vodafone Europa. Aceasta optiune este unica pe piata serviciilor preplatite si reduce de pana la 4 ori tarifele pentru apelurile internationale catre toti operatorii si retelele partenere Vodafone din Europa.

Cu Vodafone Europa, clientii Cartelei Vodafone pot sa efectueze apeluri internationale la tariful de 0.30 USD/minut (fara TVA) catre 27 de operatori si retelele partenere Vodafone din Europa, platind de aproape 3 ori mai putin decat tariful standard pentru apeluri internationale (0.80 USD pe minut).
Clientii Vodafone 2in1 pot efectua apeluri catre aceleasi destinatii europene pentru numai 0.22 USD/minut (fara TVA), un tarif care este de 4 ori mai mic decat cel standard. Tarifele sunt valabile indiferent de ora la care sunt efectuate apelulurile, durata sau frecventa acestora.
Optiunea Vodafone Europa pentru apeluri internationale este disponibila contra unei taxe de 2 USD, pentru o perioada de 30 de zile. Clientii serviciilor preplatite pot activa optiunea Vodafone Europa si pot afla informatii suplimentare despre aceasta optiune sunand gratuit la *147#.
Vodafone Romania ofera optiunea Vodafone Europa abonatilor sai, din 10 mai 2006. Cu aceasta optiune, disponibila pentru 4 USD/luna, abonatii Vodafone Romania pot efectua apeluri la tariful de 0.22 USD/minut (fara TVA), catre 27 de divizii Vodafone si retele partenere din Europa, precum si catre retele de telefonie fixa din 44 de tari europene.
(Vodafone)