Vodafone Business Partner: program de consultanta online pentru antreprenorii din Romania

mai 19, 2011

Vodafone Romania, liderul pietei de telecomunicatii mobile pentru segmentul business, lanseaza programul de consultanta online pentru antreprenorii din Romania – Vodafone Business Partner. Prin intermediul acestui program interactiv, Vodafone Romania ofera tuturor patronilor firmelor mici si mijlocii, interesati sa isi dezvolte afacerea, solutii reale pentru implementarea ideilor lor.

Intalnirile online cu experti si consultanti profesionisti din Romania vor avea o frecventa lunara si se vor desfasura pe teme de interes pentru mediul antreprenorial, cum ar fi accesarea fondurilor europene de catre orice persoana juridica, modificarile aduse Codului Muncii etc. Inscrierile sunt deschise oricarui tip de afacere, indiferent de marime, domeniu de activitate sau numar de angajati, iar accesul la video-conferintele sustinute in cadrul Vodafone Business Partner este gratuit.

„Lansam Vodafone Business Partner din convingerea ca antreprenorul din Romania are nevoie de consultanta de calitate, de solutii concrete de dezvoltare a afacerii, mai ales in contextul actual de business. Am acces la fondurile europene? Ce presupune e-commerce-ul in Romania? – toate acestea sunt intrebari pe care antreprenorul roman si le pune in mod curent, insa, de multe ori, nu gaseste resursele optime sau solutiile potrivite profilului sau de business” a declarat Gabriela Matei, Chief Commercial Officer Enterprise Business Unit, Vodafone Romania.

Citeste integral: www.banisiafaceri.ro 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro