Vlad Neaga, este noul Campion National la Supermoto!

octombrie 21, 2014

Timisoara da Romaniei noul campion la Supermoto.

Sportivul timisoarean de numai 15 ani, legitimat la CS Dumbravita, a incheiat Campionatul National de Supermoto , seniori, cu titlul de campion si a urcat pe prima treapta a podiumului.

In acest week-end s-a desfasurat la Arad a V-a si ultima etapa a Campionatului National Individual de Supermoto. Cu rezultate foarte bune inca din calificarile de vineri, Vlad a plecat din pole position in ambele manse, desfasurate duminica. Fiind ultimul concurs national din acest sezon 2014 si tinand cont si de locul de desfasurare, Aradul, orasul de unde provine campionul national al anului trecut, cunoscutul Sorin Traistaru, care dorea sa-si mentina titlul, se putea deja intui duelul ce avea sa fie intre cei doi.

Vlad, foarte sigur pe el, a tinut sa ne ofere un spectacol pe cinste creindu-ne adesea impresia ca duelul dintre el si Traistaru este la limita.

Emotiile publicului, care a fost prezent in numar destul de mare, s-au vazut inca de la inceputul cursei cand cei doi se depasesc, suspans cand se urmaresc unul in spatele celuilalt incercand depasirea fie pe interior, fie pe exterior, un spectacol frumos, ce a tinut publicul cu sufletul la gura, parand ca nimic altceva de pe pista nu ar mai conta pentru ei.

Adrenalina, forta si o buna concentrare l-au facut pe tanarul Vlad Neaga sa castige prima dar si a doua mansa in fata lui Ariciu, care nu a putut face nimic pentru a-l opri sa treaca primul linia de sosire.

Rezultat este cu atat mai meritoriu pentru tanarul timisorean, care incheie Campionatul cu 22 de puncte avans in urma castigarii a 4 etape din cele 5 disputate in acest an.

Va reamintim, ca tot in acest sezon, Vlad a obtinut si locul al III-lea in Campionatul Balkanic de Supermoto, clasa SOpen.

Vlad Neaga le multumeste sponsorilor Carmarione, Bogmiradi, Maxiscooter, SpeedHost, prietenilor, fanilor, organizatorilor si nu in ultimul rand Primariei Dumbravita, pentru sprijin si pentru faptul ca au facut posibil acest rezultat.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro