Vlad Mihaila debuteaza in cursele pe circuit la Bucharest City Challenge

Castigator al Dunlop Drivers Cup (sezonul 2005), Vlad Mihaila a decis sa debuteze in cursele pe circuit cu ocazia Cupei Logan din cadrul Bucharest City Challenge.

Dupa ce s-a impus in cadrul competitiei adresata amatorilor, Vlad a urmat diverse cursuri de pilotaj pe circuit, unde a rulat pe pista de la Sachsenring (Germania) si pe cea de la Serres (Grecia).
Organizarea Cupei Logan, in cadrul Bucharest City Challenge, inseamna pentru drive-test editorul revistei AutoShow sansa de a concura intr-o adevarata cursa pe circuit.
Sustinut de familie si prieteni, Vlad va lua startul in masina cu numarul de concurs 450 si va incerca sa scoata in evidenta necesitatea unui circuit permanent in Romania afisand inscriptia "we need a racing track".

Vlad Mihaila: "Pentru a putea avea performanta in sportul cu motor este necesar sa avem un circuit. Pe mine tocmai lipsa lui m-a determinat sa ma inscriu in Cupa Logan. Este singura sansa de a rula in Romania pe un circuit. Intr-adevar, este vorba de unul stradal, insa din pacate alta oportunitate nu avem.
Sper ca debutul meu in sportul cu motor sa fie un succes si in sezonul urmator intentionez sa concurez in Campionatul National de Raliuri tot in cadrul Cupei Logan."

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro