Viteza echipei de ciclisti Fastius Curier, atestata la Skoda Velo Challenge

iulie 24, 2012

In anul in care sarbatoreste un deceniu de curierat premium in Bucuresti, Fastius Curier si-a adjudecat titlul de cea mai rapida echipa din Categoria ”Servicii” la concursul de ciclism pentru companii Skoda Velo Challenge.

"Ne-am facut noi insine un cadou foarte placut la aniversarea de 10 ani", subliniaza Ciprian Pulpa, Executive Manager al Fastius Curier.

Competitia care s-a desfasurat la Baneasa a avut la start peste un numar de 150 de concurenti. Dupa o cursa disputata, ciclistii din echipa Fastius Curier si-au dovedit din plin rapiditatea, inclusiv in fata altor companii de curierat.

"Si clientii castiga la implinirea a zece ani de Fastius Curier. In aceasta perioada, orice trimitere beneficiaza automat de o reducere de 10%. In fiecare zi a ultimilor zece ani, Fastius Curier a avut o misiune clara: sa ofere unul dintre cele mai perfomante servicii de curierat premium, dedicat exclusiv mediului de afaceri din Bucuresti", adauga oficialii companiei.

Acest obiectiv a fost atins prin reducerea la minim a timpului de livrare, dar garantand in acelasi timp siguranta livrarii. Astfel, cu Serviciul Fastius Prioritar, o trimitere ajunge la orice destinatie din Bucuresti in maxim doua ore, iar cel mai adesea chiar mai repede.

Deosebita promptitudine se datoreaza experientei acumulate preponderent in Capitala, stiintei de a folosi la maxim resursele disponibile si artei deplasarii rapide prin traficul aglomerat, mai spun reprezentantii companiei.

„In zece ani de functionare, niciun client nu a renuntat la serviciile noastre", spun oficialii Fastius Curier, care subliniaza astfel modul in care masoara succesul parteneriatelor cu mediul de afaceri din Bucuresti. Fastius Curier promite profesionalism desavarsit, adaptandu-se solicitarilor clientilor si oferind preturi competitive.

Fastius Curier are un portofoliu impresionant de clienti-companii, oferind servicii pentru expediere rapida de documente in Bucuresti si in intreaga tara, prin reteaua in permanenta expansiune. Informatii complete despre serviciile Fastius Curier pot fi accesate si pe www.fastius.ro. Fastius Curier promoveaza serviciile premium, personalizate, pentru companii, expedieri ultra-rapide in Bucuresti, cu mijloace de transport adaptate traficului din Capitala.
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro