Visati la o vacanta in Cuba?

Toata lumea merge pe ideea aceaa preconceputa despre Cuba, o tara comunista unde toata lumea se chinuie sa traiasca, oamenii nu mai stiu sa zambeasca. Nimic din toate acestea nu este adevarat, in Cuba pluteste in aer pasiunea, senzualitatea si misterul plajelor de-a dreptul mirifice. Daca sunteti pasionati de scufundari, daca va plac misterele, dansul si sunteti inebunit dupa savuroasele cocktailuri de rom atunci mergeti intr-o vacanta in Cuba, departe de agitatie si foarte aproape de Oceanul Atlantic, Cuba este ideala pentru un concediu departe de agitatia cotidiana.

Vreti sa faceti plaja in toiul iernii? Nu, nu este doar in imaginatia dumnevoastra, in Cuba temperaturile sunt intodeauna prielnice pentru o baie in ocean si pentru a sta pe plaja sub umbra unui palmier. Un sejur in Cuba ofera amintiri de neuitat prin apa cristalina, golfurile pitoresti si oamenii veseli si prietenosi ai locului. Singurul sunet care va poate deranja este acela al muzicii de deoarece cubanezii traiesc, respira si iubesc pe ritmuri de salsa. Noaptea Cuba traieste la intensitate maxima deoarece ofera turistilor foarte multe atractii.

Agentia de turism din Constanta Quattro Travel vine in ajutor cu cele mai avantajoase oferte pentru sejur in Cuba. Fiti siguri ca veti petrece o vacanta de neuitat deoarece veti avea foarte multe obiective turistice de vizitat: palate minunate, catedrale monumentale, bijuterii arhitecturale si multe altele descoperite inca de la inceputul secolului XX de catre primii turisti americani.


» Preluat de pe LivePr.ro
Visati la o vacanta in Cuba?