Virgil Iantu impreuna cu fiica sa, Jasmina in revista Luxury

decembrie 12, 2007

Revista Luxury va propune in noul numar dublu, decembrie-ianuarie, o magie in plus, tradusa printr-un Christmas Story inedit.
Tata si fiica, invaluiti intr-un cocon de dragoste care-i izoleaza, simbolic, de lumea dezlantuita. Un tata elegant, Virgil, isi plimba fetita, Jasmina, printr-un univers opulent, dar cald si intim, aratandu-i, rand pe rand, trucurile care-i vor sluji mai tarziu, cand va deveni femeie. Acesta este atmosfera pictorialului retro care rescrie povestea Craciunului si a relatiei speciale ce exista intre orice fetita si tatal sau, poveste ce ii are in premiera absoluta drept personaje pe Virgil Iantu si fiica sa, Iasmina.
Povestea care a stat la baza pictorialului este cea a Andreei Ionita-Loukas si a tatalui sau de la care aceasta din urma a preluat afacerea cu bijuterii Micri Gold. Si cum industria luxului isi exercita de fiecare data fascinatia prin marcile sale, prin evenimentele pline de glam, dar si prin oamenii sai, nu lipsesc din acest numar al revistei Luxury povestile de brand, interviurile, locatiile exclusiviste, descrierea celor mai recente aparitii din domeniul life-style-ului.
Revista marcheaza cei 60 de ani aniversari Dior, printr-un articol, care va invita sa descoperiti forta irezistibila a imperiului Dior, ce se traduce prin traditie, dar si extravaganta, inovatie, indrazneala, imprevizibil si show!
Colectia de bijuterii Cartier, dedicata Indiei, traditiei si mirajului acesteia, e o adevarata experienta vizuala, o explozie de creativitate si culoare.
Sectiunea WWW, care zboara cu viteza luminii, ruleaza in tromba pe toate marile autostrazi ale lumii si pluteste elegant pe apele pamintului, ne dezvaluie secretele avionului Epic Aircraft Victory, unul dintre reperele majore ale clasei Very Light Jet, yahtul Dolphin 54 Fly, produs de Mochi Craft, si noul model Lexus GS.
In exclusivitate pentru Luxury, David Contant, chef-ul lionez al restaurantului Heritage, impartaseste din tainele acestui lux adesea intunecat la culoare si divin ca gust, caviarul, in cadrul noii sale rubrici, Fiziologia gustului. In tandem, articolul despre trufe spune povestea unuia dintre cele mai exclusiviste ingrediente din Haute Cuisine. Pentru cei care nu au inca insula lor, Rene Boehm , unul dintre cei mai de succes brokeri de insule din lume, dezvaluie in cadrul unui interviu, secretele achizitionarii unui asemenea regal imobiliar. Celor pentru care Christmas Story inseamna ski si zapada feerica, topul celor cinci destinatii exclusiviste hibernale le propune sejururi in hoteluri de lux din Zermatt, Cortina D'Ampezzo, Gstaad, Zurs&Lech si St. Moritz.
Luxury este o cale de a cunoaste lumea prin tot ceea are ea mai haute: haute couture, haute parfumerie, haute joaillerie, haute horlogerie.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro