Viosil InstalConstruct specialistii in instalatiile termice industriale

Te afli in situatia foarte placuta de a-ti extinde afacerea. E un vis pe care il aveai de mult timp, de pe vremea cand abia terminai liceul, cand nu aveai nici un fel de experienta profesionala, dar te impingea inainte o uriasa dorinta de a schimba lumea cu gandirea ta de antreprenor. Zambesti acum cand iti aduce aminte de acele vremuri. A trecut mult de-atunci si ai aflat ca nu tot ce zboara se mananca, asa cum iti spuneai parintii si bunicii de la inceput. Dar te poti pune cu visele unui absolvent de liceu care abia isi incepe viata de adult?

Ti s-a spus ca trebuie sa iti continui studiile, sa inveti o meserie, sa capeti experienta intr-un domeniu sau in mai multe si abia apoi sa faci pasul mai departe catre munca pe cont propriu. Si te-ai supus sfaturilor pe care le primeai de la ceilalti fara sa le ceri. Dar i-ai ascultat doar intr-o anumita masura, pentru ca in timp ce invatai pentru examene gandul iti statea tot la dorinta ta cea mare, asa ca in toata perioada facultatii ai avut cateva afaceri mici, unele reusite, altele mai putin. Cert este ca ai invatat din fiecare incercare, indiferent daca ai dat gres sau nu. Dupa ce te-ai angajat ai inteles ca cei care te indemnau sa te pregatesti mai bine inainte de a face o investitie considerabila intr-o afacere aveau dreptate. Asa ca ai devenit un angajat model, curios si plin de initiative. Cand ai simtit ca e timpul sa renunti la acest statut ti-ai investit toate economiile intr-o afacere care ramanea departe de ce-ti doreai tu, dar era un inceput. O data cu experienta si priceperea ta a crescut si compania. Te afli acum intr-o situatie noua: un spatiu de lucru mai mare, mai multi angajati si, deci, alte nevoi.

Incalzirea unui spatiu industrial, o alegere dificila

Spatiul trebuie sa fie amenajat in asa fel incat sa satisfaca nevoie angajatilor si in acelasi timp sa respecte standardele domeniului de activitate al companiei. Prima intrebare la care trebuie sa gasesti raspuns este: cum poate fi incalzit un spatiu atat de mare? Ce optiuni ai, care sunt costurile, care sistem asigura cel mai mic consum de resurse? Doar o companie specializata, cu experienta in domeniul instalatiilor termice industriale te poate ajuta.

Compania cu care trebuie sa colaborezi se numeste Viosil InstalConstruct. Cu sediul in Bucuresti, Viosil InstalConstruct comercializeaza si instaleaza sisteme termice pentru locuinte si pentru spatii industriale, avand experienta si in domeniul amenajarilor interioare. Daca apelezi la Viosil InstalConstruct nu va fi nevoie sa cauti o alta firma care sa se ocupe de instalatia sanitara si de cea electrica. Putine companii au experienta in toate aceste domenii si pot intelege complexitatea spatiului in care vor lucra angajatii tai pentru a-ti oferi cele mai bune solutii, punandu-ti la dispozitie o lista cu avantajele si dezavantajele fiecarei optiuni in asa fel incat sa faci alegeri in cunostinta de cauza.

Pentru ca incalzirea unui spatiu industrial este foarte diferita de incalzirea unei locuinte, alegerile potrivite pentru compania ta vor fi facute numai in urma unor investigatii amanuntite care iau in calcul structura si dimensiunea spatiului. In functie de acestea se pot alege cele mai potrivite sisteme de automatizare, cazane cu apa fierbinte sau cu abur si accesorii.

» Preluat de pe LivePr.ro
Viosil InstalConstruct specialistii in instalatiile termice industriale