Vineri începe la Braşov a patra editie a Conferinţei Femeilor de Afaceri

mai 31, 2005

Coaliţia Asociatiilor Femeilor de Afaceri, Asociaţia Femeilor de Afaceri şi a Femeilor Conducatoare de Întreprinderi din Braşov şi CIPE Romania organizează la Braşov ce-a de-a patra ediţie a Conferinţei Naţionale a Femeilor de Afaceri din România

Organizată pentru prima dată în Braşov, conferinţa este un eveniment bine cunoscut în comunitatea de afaceri din România, fiind o ocazie care oferă oportunitatea creării unor relaţii noi de afaceri şi favorizează schimbul de informaţii şi experienţe.

În acest an conferinţa va reuni peste 130 de participante, femei de afaceri din toata ţara.
Principalele teme de discuţie se vor referi la evoluţia mediului economic şi financiar românesc şi de posibilitaţile de susţinere a intereselor femeilor de afaceri, atât prin intermediul Coaliţiei Asociaţiilor Femeilor de Afaceri, cât şi prin activitatea fiecărei asociaţii.
Invitaţi speciali la conferinţă vor fi domnul Napoleon Pop, membru al Consiliului de Administraţie al BNR, doamna Cornelia Petreanu, director la Direcţia Generală Impozite Directe (Ministerul Finantelor Publice) si domnul Stere Farmache, director general al Bursei de Valori Bucuresti, care vor participa la sectiunea intitulat „Finante, politici financiare si investitii”.
Un alt invitat special la conferintă va fi Mark McCord, directorul biroului CIPE Afganistan, cel care a condus timp de trei ani programul CIPE România şi care va susţine o prezentare în plen în prima zi a conferinţei.
Conferinţa va include şi grupuri de lucru simultane pe urmatoarele teme:
· Comunicatul de presă: teorie şi practică - moderator: Daniel Neguţ, realizator-coordonator, Radio Romania Actualităţi
· Agenda legislativă CAFA 2005 – moderator: Corina Dragomirescu, consultant, Academia de Advocacy
· Idei practice pentru definirea elementelor de strategie pentru organizaţii – moderator: Daniela Sfrija, director, Altcum Management
· Cum să atragi şi cum să-ţi păstrezi angajatii – moderator: Liliana Bolan, director general, B&B Expert
Cea de-a doua zi va fi consacrată sesiunii de planificare strategică a CAFA.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro