Video: Un fast food din Japonia salveaza demnitatea femeilor

noiembrie 8, 2013

Normele sociale din Japonia interzic femeilor sa deschida gura larg in public, ceea ce face imposibila savurarea unui hamburger delicios si suculent. Pentru a rezolva aceasta problema si pentru a le oferi femeilor din sara sa profite din plin de placerea pe care o ofera un hamburger propune o inventie revolutionara.

In cultura nipona femeile devin automat respingatoare atunci cand au gura mare. De aceea a fost nevoie de o metoda care sa ascunda gura femeilor in momentul rasfatului culinar cu un hamburger. Astfel, un lant de fast food-uri a lansat o inventie denumita „Liberation Wrapper ” care le permite femeilor sa ramana delicate si atragatoare chiar si atunci cand deschid gura larg pentru a musca pofticioase dintr-un hamburger.

Ideea este una foarte simpla. Este vorba de un servetel imprimat cu un zambet imaculat in spatele caruia femeile se pot ascunde in timpul pauzei de masa. Lansarea inventiei a generat o crestere masiva a vanzarilor, lantul inregistrand cu 213% mai multe comenzi pentru hamburgeri din partea femeilor.

Cum functioneaza exact inventia? In clipul de mai jos:

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro