Video: Pamela Anderson, inca prea provocotoare pentru britanici

Chiar daca nu mai alearga pe plaje in costum de salvamar, nu mai pozeaza nud prin reviste pentru barbati si nu mai are statutul de sex simbol pe care-l avea odata, in mod ciudat, Pamela Anderson reuseste inca sa provoace. O noua reclama in care apare fosta intruchipare a idealului feminin a fost cenzurata in Marea Britanie deoarece, englezii pudici au considerat-o sexista si degradanta pentru conditia femeii.

Autoritatea care reglementeaza publicitatea in Marea Britanie, „Advertising Standards Authority” a spus ca reclama nu este potrivita pentru a fi transmisa la ore de audienta generala datorita pronuntatului caracter sexist. Mai mult, autoritatea britanica spune ca reclama promoveaza degradarea imaginii femeii.

Reprezentantul firmei care se promoveaza prin aceasta reclama spune ca Pamela Anderson si asistenta ei au fost alese special pentru realizare spotului care vrea sa promoveze imaginea femeii de afaceri puternice si increzatoare in fortele proprii, imagine pusa in contrast cu cea a barbatului de business care se pierde in prezenta unor femei frumoase. Reprezentantul firmei continua spunand ca majoritatea celor care au vazut reclama o considera haioasa, scrie 7sur7.be.
 


Pamela Anderson censurée par les Britanniques de ladepechefr

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro