Video: cum poate arata telefonul viitorului?

septembrie 12, 2013

Dezvoltarea tehnologiei duce la cresterea accelerata a deseurilor electronice. Aproape zilnic apar gadget-uri noi, iar cele vechi sunt depasite, iar utilizatorul le arunca fara sa clipeasca pentru a le inlocui cu noua generatie.

Dintre toate gadget-urile, smartphone-urile au cea mai mica perioada de viata. Dupa cel mult doi ani de la aparitie devin depasite, se misca greu, iar spatiul de stocare insuficient. Impulsul absolut natural este inlocuirea, dar ar putea exista si o alternativa.

Phoneblocks.com propune un nou concept de telefon mobil construit in asa fel incat sa poata fi adaptat nevoilor utilizatorului, fiind in acelasi timp foarte usor de actualizat in functie de cerintele hardware ale aplicatiilor folosite. Componentele acestui concept de smartphone al viitorului sunt blocuri detasabile care pot fi inlocuite cu usurinta in functie de nevoi. Astfel daca telefonul devine lent, nu trebuie schimbat tot aparatul, ci doar blocul in care este procesorul sau daca este nevoie de spatiu de stocare extins, se inlocuieste doar blocul de memorie.
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro