Video: Culturismul nu are varsta!

februarie 17, 2014

Sam Bryant Jr., supranumit „Sonny”, din Georgia, s-a apucat de culturism in urma cu 27 de ani, la o varsta la care majoritatea sportivilor aleg sa se pensioneze. Acum are 70 de ani si nu se gandeste sa renunte la sport, asa ca isi urmeaza constiincios programul de antrenament.

Sonny s-a apucat de sport pentru a-si reveni dupa un divort. Dupa doar 11 luni de pregatire intensa, a participat la primul concurs si a reusit sa urce pe podium, pe treapta a treia. Acum se antreneaza de doua ori pe zi, iar noaptea lucreaza ca motostivuitorist. Spune ca ii place stilul de viata activ si ca nu se va pensiona niciodata. „Mai multi oameni mor pensionati decat mor in plina activitate”, a spus Sonny pentru DailyMail.co.uk.

Sonny spune ca microbul sportului i-a intrat definitiv in sange dupa ce a castigat primele doua trofee. Nu mai castigase nimic pana atunci, iar sentimentul victoriei a fost atat de placut si de intens incat si-a dorit sa-l simta din nou. Sportivul spune ca la 70 de ani esti considerat batran, dar el nu se simte ca un pensionar obisnuit. Conteaza starea de spirit, nu datele din buletin.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro