VIDEO! Alina Puscas s-a apucat de Muay Thai

Cu o evolutie spectaculoasa, Alina Puscas stie ca trebuie sa arate bine, asa ca frumoasa prezentatoare face sport aproape in fiecare zi. Indragostita pana pesta cap de miscare, Alina alearga cativa km in fiecare zi, iar atunci cand conditiile meteo nu sunt favorabile se retrage in sala de fitness.

De aproximativ o luna prezentatoarea emisiunii “Te Cunosc de Undeva” s-a apucat de Muay Thai, un derivat al boxului thailandez si in mai putin de o ora isi lucreaza toate grupele musculare. Antrenamantul Alinei presupune un set de miscari extrem de atent alese de catre antrenorul ei si astfel isi tonifica musculatura.

”In mod normal vin de 3 ori la sala, dar alerg foarte mult. Antrenamentele de Muay Thai sunt foarte grele, dar eu sunt la incepatori si alturi de Claudiu reusesc sa fac multe miscari destul de complicate!” a declarat Alina Puscas
Muay Thai sau boxul thailandez, sport national thailandez, este un stil de lupta derivat din artele martiale thailandeze, care implica doar pumnii, picioarele, coatele si genunchii. Muay Thai este un mod de lupta om la om, care nu implica niciun fel de arma.