Victorii surprinzatoare in utima dubla a CNVC Dunlop 2012: Paul Andronic, prima vistorie pe uscat, Traian Negru, victorie cu bolid de clasa A

octombrie 30, 2012

Ultimele doua etape ale Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2012, reunite in Trofeul Sinaia Forever si disputate in acest weekend pe drumul Cotei, s-au incheiat cu doua victorii surpriza: prima victorie a lui P. Andronic pe uscat si respectiv un bolid de clasa A pe prima treapta a podiumului la Open.

Reprogramate pentru a se desfasura in ultimul weekend al lunii octombrie, etapele din CNVC Dunlop 2012 reunite in Trofeul Sinania Forever s-au disputat in conditii meteo instabile ce si-au pus amprenta asupra podiumurilor finale in ambele zile de concurs.

In etapa de vineri, Paul Andronic marcheaza startul zilei printr-o impresionanta iesire in decor, dar recupereaza in mansele de concurs, impunandu-se decisiv in fata resiteanului Hora. Astfel, Paul Andronic obtine a doua sa victorie din acest sezon si prima pe uscat. Podiumul etapei de vineri a fost completat de Lucian Radut, cel care, dupa cele 15 etape disputate ale CNVC Dunlop 2012, se afla pe pozitia a treia si la general.

Etapa de duminica a debutat pe ploaie, mansele de antrenamente si calificari fiind disputate in conditii de carosabil umed. Mansele de concurs au debutat fara Lucien Hora la start. Acesta a privit din postura de campion si al editiei 2012 a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop, disputa dintre liderul clasei A, Traian Negru, intempestivul Daniel Onoriu si ocupantul locului 3 din etapa precedenta, Lucian Radut.

Dupa o zi dificiala, Paul Andronic pierde podiumul etapei de duminica si se claseaza doar al cincilea la sosire, in spatele pilotului de grupa A, Ion Nicolae. Victoria ultimei confruntari din CNVC Dunlop 2012 a revenit suprizei sezonului: Traian Negru. Locurile doi si trei in cea de-a doua etapa a dublei sinaiene au fost ocupare de Daniel Onoriu si Lucian Radut.

Dupa 15 etape disputate in CNVC Dunlop 2012 cele 4 grupe si-au stabilit campionii dupa cum urmeaza: Catalin Cismaru, lider incontestabil la grupa N, Lucian Radut, lider incontestabil la grupa A, Paul Andronic, de neinvins la H si Lucien Hora, victorie categorica la D si Open.

Campionii CNVC Dunlop 2012 vor fi premiati in cadru festiv, in prima parte a lunii decembrie, in cadrul Galei Campionilor FRAS.

 

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro