Vexio ro magazinul online al compresoarelor de aer ieftine

august 2, 2016

In mediul online exista numeroase magazine care ofera echipamente pentru obtinerea aerul comprimat, dintre acestea remarcandu-se Vexio, ce activeaza pe piata din 2008, fiind recunoscut ca unul dintre cele mai serioase magazine online.

In cei 8 ani de cand activeaza, numerosi clienti au apelat la achizitii de pe acest site fiind pe deplin multumiti atat de varietatea marfurilor existente in oferta, cat si de preturile potrivite pe care le practica magazinul online.

Dintre marfurile prezentate pe site se remarca compresoarele cu aer care sunt extrem de necesare intr-o multitudine de domenii, cum ar fi:
• Domeniul auto;
• Hobby-uri;
• Mici reparatii in gospodarie;
• Mici ateliere.

Un compresor este un dispozitiv care mareste presiunea aerului prin actionarea unei pompe, iar acest aer cu presiune sporita poate fi folosit la umflarea anvelopelor auto sau a altor incinte sub presiune, precum si la alte activitati cum ar fi vopsitul suprafetelor cu diferite substante de protectie.

Pompele sunt puse in miscare de motoare electrice care pot fi alimentate atat de la instalatia electrica monofazata a locuintelor, cat si in cazul compresoarelor auto la priza de 12V a automobilelor.

Ce compresoare de aer ieftine se intalnesc pe site

Magazinul online <a href="https://www.vexio.ro/"Vexio.ro vine in intampinarea clientilor sai cu o multitudine de oferte potrivite tuturor nevoilor utilizatorilor obisnuiti ai unui astfel de dispozitiv cu aer.

Compresoarele cu aer ieftine se diferentiaza prin mai multe caracteristici:
• Producatorul – exista oferte variate de la producatori mai putin cunoscuti, cum ar fi Stern sau Fini, dar si producatori extrem de celebri cum ar fi Air Master si Black Decker;
• Presiunea dispozitivului cu aer comprimat care variaza intre 8 bari pana la 24 de bari;
• Volumul rezervorului de aer comprimat de la 6 litri la 200 de litri;
• Tipul de compresor: cu un piston, cu doua pistoane sau cu surub;
• Debitul aspirat – intre 4,5 litri/minut pana la 1650 de litri/minut.

Cine poate folosi compresoarele auto

Vexio propune o gama larga de compresoare cu aer comprimat potrivite, mai ales, in domeniul casnic si semi-profesional, nefiind potrivite zonei industriale. Consumatorii obisnuiti pot insa sa beneficieze de numeroase avantaje daca aleg acest tip de compresoare:
• Conducatorii auto – orice conducator auto ar trebui sa aiba in automobilul sau un compresor auto 12v, care ar fi extrem de folositor in cazul unor probleme cu anvelopele. Un exemplu ar fi compresorul auto ASI300 de la Black Decker,c are poate fi alimentat atat la bateria automobilului, cat si la instalatia de curent electric casnica. Acest dispozitiv are un cadran de setare a presiunii iluminat, ideal pentru utilizarea pe timp de noapte, existand posibilitatea stabilirii exacte a presiunii, rezultand astfel presiuni precise de fiecare data.
• Gospodarii care pot folosi acest dispozitiv intr-o multitudine de ocazii;
• Mici ateliere cum ar fi cele de vulcanizare sau mesterii din domeniul constructiilor.

Compresoarele de aer prezentate de Vexio au preturi extrem de avantajoase pornind de la 250 de lei in cazul compresoarelor auto de 12V pana la 28000 de lei in cazul compresoarelor de mare putere destinate mai ales zonei semi-profesionale.


» Preluat de pe LivePr.ro
- Vexio ro magazinul online al compresoarelor de aer ieftine

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro