Versiunea GTA 5 genereaza controverse: relatiile sexuale cu prostituate sunt mult mai realiste

Experientele intime cu fetele alese de jucator au devenit mai „personale” in noua versiune GTA, si aceasta datorita perspectivei la persoana I. Relatiile sexuale sunt astfel proiectate incat sa-i ofere utilizatorului impresia ca el insusi este vizat de „serviciile” prostituatei.

Actiunea din perspectiva utilizatorului il implica mai mult pe jucator, acesta identificandu-se mult mai bine cu caracterul pe care il manipuleaza in joc. Oficialii companiei au considerat ca in acest fel aduc lumea virtuala mai aproape de realitate, insa nu toti cei care au incercat noua varianta au fost incantati de schimbare.

Un utilizator a postat un filmulet pe YouTube cu secvente din noul GTA 5, disponibil pe PS4 si Xbox One. In joc, personajul principal are parte de relatii sexuale cu o prostituata (inclusiv sex oral), dupa care o loveste si o calca cu masina. Gesturile si exclamatiile celor doi par deosebit de reale, iar utilizatorul are intr-adevar senzatia ca el este cel care beneficiaza de „serviciile” fetei.

„Nu este normal! Am un copil de 5 ani, nu as vrea sa vada aceste lucruri intr-un joc”, este doar unul dintre comentariile indignate postate pe YouTube ca reactie la filmuletul respectiv.

Este totusi surprinzator faptul ca multe persoane se revolta din cauza prezentarii realiste a imaginilor cu continut sexual, dar nimeni nu remarca faptul ca jocul, violent in ansamblul sau, include scene la fel de realiste in care oamenii sunt impuscati, injunghiati sau calcati cu masina.

Sursa: Metro

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro