Verde pentru biciclete

Sub moto-ul Verde pentru biciclete, elevii de la mai multe scoli si licee din municipiul Craiova isi vor testa cunostintele despre mersul pe bicicleta si siguranta in trafic, dupa care vor participa la un concurs pe doua roti, cu obstacole.

Participantii se vor intrece in doua probe: una teoretic, in care copiii si tinerii trebuie sa dovedeasca ce stiu din regulile de circulatie rutiera, si una practica - parcurgerea unui mic traseu cu obstacole.
Concursul - aflat la a doua editie - va incepe duminica, 12 aprilie, la ora 10, in fata Prefecturii Judetului Dolj si va continua printr-un mars ciclist pe ruta Piata Unirii str. Alexandru Ioan Cuza str. Popa Sapca str. Ion Maiorescu - str. Madona Dudu str. Bibescu str. Stirbei Voda - DJ552 Dc97A - Leamna de Sus.
Actiunea este organizata de Asociatia Exploratori pentru viitor si Asociatia Studenteasca AMiCUS impreuna cu primaria municipala, Inspectoratul de Politie al Judetului Dolj Serviciul Politia Rutiera, Agentia pentru Protectia Mediului Dolj, Asociatia pentru Sanatate Educatie si Familie.
Scopul actiunii este sa incurajeze activitatile fizice si protejarea naturii prin folosirea bicicletei ca mijloc de transport ecologic pentru mediul urban.
Programul de desfasurare a activitatilor: 10:00 - 13:00

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro