VELOTECA te invita la Salonul de Biciclete si Accesorii ExpoBike 2011 Bucuresti Romaero Baneasa 08 10 aprilie 2011

aprilie 5, 2011

Expozitiile de profil reprezinta esenta comertului cu biciclete, si Veloteca va propune un weekend plin de informatie, surprize si oferte la ExpoBike 2011. Am impartit cele trei zile ale manifestatiei dupa cum urmeaza:

Vineri = Road Day (demonstratii de biciclete de sosea: cursiere, cross-uri, trekking-uri etc, expozitie de modele de top de la Merida, Giant, Felt, Ideal, conferinta de presa n care GeoBateSaua si Lucian Mandruta lanseaza invitatia pentru marsul Cu bicicleta la mare din 14-15 mai 2011)

Sambata = Mountain Day (demonstratii de biciclete de munte, 3 momente demo ale riderului Dominik Raab de la echipa UMF, prezentare echipa "Merida Nomad Team powered by Veloteca",

Duminica = City Bikes Day (demonstratii de biciclete de oras, concert Maria Radu, expozitie de Electra, Brompton, Pashley)

GeoBateSaua si Lucian Mandruta va invita sa plecam la mare!
Vineri, orele 15.30 va asteptam la standul Veloteca, sa stabilim detalii legate de plecarea cu bicicleta la mare, in 14-15 mai. Alaturi ne vor fi partenerii de la Merida, Zakudo, MBike si High5. Lucian Mandruta ne va prezenta incredibila Merida Scultura cu care va parcurge cei 275 de kilometri in doua zile. GeoBateSaua si Lucian Mndruta sunt la cea de-a cincea editie a marsului demonstrativ Cu bicicleta la mare.

Un campion al echipei UMF de trial va asteapta la standul Veloteca de la ExpoBike
Unul dintre cei mai cunoscuti rideri de Trial Si Street, Dominik Raab, ne va onora cu prezenta la standul Veloteca din cadrul expozitiei de biciclete BikeExpo ce va avea loc in perioada 8-10 Aprilie in incinta Romaero, Bucuresti. Astfel, sambata 9 Aprilie, il vei putea admira pe Dominik executand trick-uri exceptionale chiar in cadrul expozitiei, Dominik va evolua la orele 11.00, 14.00 Si 16.00. Trei show-uri care le taie respiratia celor ne-avizati, dar care ii provoaca la maxim pe tinerii nostri trialisti!
Daca nu-l cunosti pe Dominik Raab, poti arunca o privire, pentru a-i analiza pe deplin aptitudinile.
http://vimeo.com/21595702
www.dominikraab.com
Dominik este rider UMF Si are 3 biciclete diferite: una pentru Street Si Trial, una pentru Dirt Jump (UMF Hardy Steel Team) iar cealalta pentru Freeride (UMF Freddy Team). Bicicletele si tricourile personalizate UMF (United Merida Freeriders) semnate de el, pot fi achizitionate si de la magazinul Veloteca din Sos. Iancului 100, sector 2, Bucuresti.

Dominik Raab este nascut in 31 iulie 1985 la Linz, Austria. Are 1,78m inaltime, 67 kg. Pedaleaza din 1997 si incepand cu anul 2007 este Mountain Biker profesionist. Stilul lui este o combinatie incredibila a disciplinelor MTB: trial si street. Astfel, a reusit sa ajunga Campion National, sa ocupe locul 6 la Campionatul European si locul 15 la Campionatul Mondial.

Probele numite Biketrials sunt cele mai tehnice din cadrul disciplinei velo. Principalul scop al acestei laturi sportive este sa traversezi o serie intreaga de obstacole diferite (artificiale sau naturale) fara a atinge pamantul cu picioarele. Mediul natural si urban sunt cadrele perfecte pentru practicarea acestui sport. Dar nu este recomandat decat celor cu multa experienta!
Dominik este un expert nu numai in demonstratii, dar si un profesor foarte bun. El va poate impartasi cateva din micile si marile lui secrete, sambata, la standul Veloteca din cadrul expozitiei de biciclete BikeExpo ce va avea loc in perioada 8-10 Aprilie in incinta Romaero, Bucuresti. Este vorbitor de engleza si va poate da autografe! Va asteptam...

Nomad Merida Team, proudly powered by Veloteca!
Tot sambata, Veloteca lanseaza oficial echipa Nomad Merida in anul competitional 2011, care va debuta la maratonul Prima Evadare din 8 mai. Veloteca este sponsor al echipei si al maratonului, alaturi de Merida, una dintre cele mai mari companii producatoare de biciclete si echipamente din lume. Va asteptam la orele 18.00 sa fiti alaturi de noi si sa le uram succes! Din ce in ce mai multi romani iau cu asalt Startul competitiilor de mountain bike, asa ca este momentul sa incepem sa sustinem atat concurentii cat si organizatorii.

Sa cntam in cor, o serenada, pentru bicicletele de oras!
Duminica, ziua este dedicata bicicletelor de oras, pliabile sau nu, gospodine sau nu... Maria Radu, una dintre cele mai dragi noua soliste, ne va fi alaturi intre orele 13.00 Si 13.30, pentru a celebra plimbarea pe biciclete urbane, cum ar fi Brompton, Pashley sau Electra. Aflata in apogeul carierei sale, Maria Radu re-descopera bicicleta copilariei in pragul maturitatii. Dupa cum afirma chiar ea, eu nca nu am crescut, inca mai car rolele dupa mine in portbagajul masinii, dar cred ca a sosit timpul sa ma maturizez si sa mi iau o bicicleta. Asa ca va invitam alaturi de ea si de noua sa bicicleta Brompton, la standul Veloteca, pentru a descoperi ca bicicleta este o jucarie, dar una foarte serioasa! Incepnd din acest an, Maria este o promotoare infocata a bicicletei, alaturi de echipa Veloteca.
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro